OSTRVO BRUJI O NOVOJ AFERI BIVŠEG NAJBOLJEG ENGLESKOG SUDIJE: Uhvaćen u preljubi, varao ženu s razvedenom 50-godišnjakinjom! (FOTO)
Foto: AP

Skandal za skandalom

OSTRVO BRUJI O NOVOJ AFERI BIVŠEG NAJBOLJEG ENGLESKOG SUDIJE: Uhvaćen u preljubi, varao ženu s razvedenom 50-godišnjakinjom! (FOTO)

Mark Klatenburg od kada se ne bavi profesionalnim suđenjem beleži skandal za skandalom

Objavljeno: 13:32h

Skandali sa bivšim engleskim sudijom Markom Klatenburgom se javljaju iz dana u dan nakon što je otišao iz Premijer lige i prekinuo sudijsku karijeru, te postao glavni čovek za sudije u Saudijskoj Arabiji.

Nakon što je sam priznao javno da je svojevremeno namerno sabotirao Totenhem da bi pogurao Lester ka tituli u Premijer ligi, sada je u javnost isplivala i njegova ljubavna afera.

Nekadašnji najbolji engleski sudija, koji je u braku, švrljao je van bračnog kreveta i uplovio u romansu sa razvedenom 50-godišnjom Andreom Hodžkinson.

Ona tvrdi da nije znala da je on oženjen, ali kada je to saznala videvši njegove zajedničke fotografije sa suprugom, odmah ga je ostavila.

Inače, on se njoj predstavio kao biznismen iz Saudijske Arabije, a britanski mediji pišu da postoje i njihove veoma vrele i perverzne prepiske.

BONUS VIDEO: Grobari ćutali celu utakmicu, pa zapevali OVO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.