NASTAVLJAJU SE SRAMNI NAPADI NA NOVAKA: U priču o aferi uvučena "izjava" Nataše Bekvalac o tome koja žena je najbolja za njega, a nije Jelena?! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić/EPA/Nic Bothma

Baš nemaju srama

NASTAVLJAJU SE SRAMNI NAPADI NA NOVAKA: U priču o aferi uvučena "izjava" Nataše Bekvalac o tome koja žena je najbolja za njega, a nije Jelena?! (FOTO)

Neverovatno je šta sve pišu mediji u pokušaju da uzdrmaju srpskog asa

Objavljeno:

Nastavljaju sa svojom pričom i žestokim napadima na Novaka Đokovića britanski, a njih prenose i svetski mediji i to u danu kada naš as igra osminu finala Vimbldona protiv Manarina.

Kada je postalo jasno da se Srbin vraća i prepoznatljivu formu i nivo igre, te samim time preti Mariju i drugim teniserima da se vrati na vrh kao da je ponovo počelo sa pokušajem da raznim aferama uzdrmaju četvrtog igrača planete.

foto: Printscreen/Instagram/queenofgreen

Nakon što je objavljena priča o njegovoj navodnoj ljubavnoj aferi sa kuvaricom sestara Vilijams, Loren van der Pul, otišli su i korak dalje, pa su navodno kontaktirali još jednu ženu za koju se pre nekoliko godina pisalo da ima nešto sa Đokovićem.

Reč je o pevačici Nataši Bekvalac za koju se pre 8 godina pričalo da je u vezi sa Novakom, a koja im je navodno sada rekla da je za njega najbolje da bude sa indijskom glumicom Dipikom Padukone.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

To je devojka sa kojom su prošle godine povezivali svetski mediji srpskog tenisera kada su uslikani na jednoj zajedničkoj večeri u Los Anđelesu.

SRAMNI BRITANCI: Smeštaju Novaku Đokoviću ljubavnu aferu sa lepom kuvaricom sestara Vilijams! (FOTO)

Inače, ona je svetsku slavu stekla ulogom u filmu "XXX: Povratak Ksandera Kejdža".

Ovo je lepotica s kojom je Nole prevario Jelenu? (FOTO)

Jasno je da britanski mediji više ni od čega ne prezaju kako bi poremetili fokus srpskog tenisera uoči najvažnijih borbi na Vimbldonu.

BONUS VIDEO: DOK NOLE IGRA NA VIMBLDONU: Jelena Đoković u krevetu s nekim drugim

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.