OGAVNO: Sećate li se MMA borkinje koja se uneredila u oktagonu? Priča je dobila novi grozan i odvratan nastavak! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

bizarno

OGAVNO: Sećate li se MMA borkinje koja se uneredila u oktagonu? Priča je dobila novi grozan i odvratan nastavak! (VIDEO)

Jedan anonimni Amerikanac nudi veliku sumu novca za nešto neverovatno

Objavljeno: 16:09h

Amerikanka Džastin Kiš imala je neprijatnu situaciju na UFC spektaklu koji se održao nedelju dana u Oklahomi.

Ona je izgubila borbu od Feliše Herig, ali u jednom trenutku meča ona se uneredila i zbog velike nužde postala veliki hit na internetu.

1.462 PROSEČNE SRPSKE PLATE ZARAĐIVAĆE ZA NEDELJU DANA: Mesi je zvanično doneo odluku oko nastavka karijere! (FOTO)

Da se ova bizarna situacija ne zaboravi i da dobije svoj nastavak pobrinuo se za sada anonimni obožavatelj koji je rešio da ponudi pozamašnu sumu novca za gaćice u kojima je Džastin Kiš bila kada se ta situacija desila.

- Hej, daću ti onoliko para koliko si mogla da zaradiš da si dobila bonus za pobedu, hteo bih da kupim gaćice u kojima si se borila i da ih obesim u svojoj sobi, glasila je poruka jednog obožavatelja. Pomislila sam koliko je to odvratno. Stvarno postoje odvratni ljudi. Ponudio mi je 15 hiljada dolara za gaće u koje sam se olakšala. On kod kuće ima nešto kao svetilište posvećeno UFC-u. Dao mi je svoju adresu, e-mail, sve. Ne želim da iznosim previše detalja, ali definitivno je to najunosnija ponuda koju sam dobila. Ljudi mi govore da ih pošaljem i gotovo. Ne znam, daću mu svoje podatke, ali stvarno ne verujem da je to stvarna ponuda - rekla je Džastin Kiš.

Ostaje da se vidi da li će Amerikanka prihvatiti ovu zaista zanimljivu ponudu.

BONUS VIDEO: SAMO ZA ŽENSKE OČI: Golišavi Teo sa prijateljima razbija odbojku u bazenu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.