OD OSTROGA DO SANTORINIJA: Gde su zapalili igrači Partizana na letovanje? Navikli smo i na egzotičnije destinacije! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/djuka32

na zasluženom odmoru

OD OSTROGA DO SANTORINIJA: Gde su zapalili igrači Partizana na letovanje? Navikli smo i na egzotičnije destinacije! (FOTO)

Posle naporne, duge sezone u kojoj su osvojili duplu krunu crno-beli fudbaleri su pronašli mesta gde će da opuste i telo i dušu

Objavljeno: 16:34h

Duga je bila, preduga nedavno završena fudbalska sezona u Srbiji, a pripreme za novu su već pred vratima, jer naše klubove koji igraju u kvalifikacijama za evropska takmičenja vrlo brzo očekuju utakmice.

Zato i ne čudi što su se fudbaleri Partizana i Crvene zvezde rastrčali po raznoraznim egzotičnim destinacijama, već nakon odigranog finala Kupa, koji im je bio poslednji zvaničan meč u sezoni.

Crno-beli igrači su na zasluženom odmoru nakon sjajne sezone u kojoj su osvojili duplu krunu, pa su brže bolje sa svojim lepšim polovinama (ko ih ima), ili u nekom društvu krenuli da obilaze plaže, uglavnom Sredozemlja, o čemu svakodnevno obaveštavaju svoje obožavaoce na društvenim mrežama.

Bojan Ostojić je prvo skoknuo do Crne Gore gde je bio u poseti manastiru Ostrog.

foto: Printscreen/Instagram/ostoja_23

Za istu destinaciju se opredelio i Nemanja Mihajlović koji uživa u Hergeg-Novom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.