NOVAK POCRVENEO ZBOG ANE IVANOVIĆ! BEZOBRAZLUK tokom programa UŽIVO! (VIDEO)
Foto: Profimedia

UVREDLJIVO

NOVAK POCRVENEO ZBOG ANE IVANOVIĆ! BEZOBRAZLUK tokom programa UŽIVO! (VIDEO)

Ovo je nečuveno

Objavljeno: 21:13h

Prvi reket sveta Novak Đoković i naša bivša teniserka Ana ivanović, važe za prijatelje još iz detinjstva. Oboje su negde, u isto vreme, krenuli sa "belim sportom", pa i ne čudi što svetski mediji često povezivali Anu i Novaka.

Zato se čak dešavalo da zajedno gostuju u emisijama, a poslednji put da se to desilo bilo je sada već davne 2013. godine, kada su Ana i Novak nastupali u Madridu, turniru koji se igra i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

Ana Ivanović
Ana Ivanovićfoto: Printskrin/Instagram/anaivanovic

U tom trenutku Đoković je bio prvi na ATP listi, a Ivanovićeva na WTA, pa su prihvatili poziv španskog voditelja Pabla Motosa koji je u potrazi za ekskluzivom čak zloupotrebio njihovo poverenje. Štaviše, oboje su bili više nego raspoloženi, zajedno su izašli iz automobila koji je bio u studiju, opušteno su ćaskali, a onda ih je dočekalo neprijatno, čak i uvredljivo pitanje.

Štaviše, oboje su bili više nego raspoloženi, zajedno su izašli iz automobila koji je bio u studiju, opušteno su ćaskali, a onda ih je dočekalo neprijatno, čak i uvredljivo pitanje.

- U Španiji, kada dečak i devojčica zajedno igraju tenis, to znači da se dečaku sviđa devojčica. Jeste znali za to? - pitao je voditelj Novaka i Anu nakon što su pričali o tome da su se kao deca stalno igrali tenis, a dok je srpskoj teniserki u "slušalicu" stizao prevod sa španskog, našem asu je bilo jasno šta to "potencira".

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: EPA/MAST IRHAM

Prvo se nasmejao, a zatim skrenuo pogled i bilo je jasno da je oboma neugodno zbog toga, pa je Đoković samo rekao: "Sledeće pitanje, molim vas".

Postideo se Novaka tada kome je očigledno bilo neprijatno zbog provokativnog pitanja španskog voditelja.

Bonus video:

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

(Espreso/Mondo/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.