OVA ATRAKTIVNA PLAVUŠA DANAS GLEDA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Svi je DOBRO ZNATE, ona je JEDNA OD RETKIH koja... (FOTO)
Morgan Ridl, Foto: EUROSPORT 1/PRINTSCREEN

BOMBA

OVA ATRAKTIVNA PLAVUŠA DANAS GLEDA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Svi je DOBRO ZNATE, ona je JEDNA OD RETKIH koja... (FOTO)

Morgan Ridl je srećom jedna od retkih koji navijaju protiv Đokovića na "Rod Lejver areni"

Objavljeno: 10:23h

Novak Đoković morao je pošteno da se načeka da bi danas izašao na teren protiv Tejlora Frica, pre svega zbog jako loše procene organizatora Australijan opena, a da su uslovi za igru nemogući - najbolje znaju dvojica tenisera. Morali su tako da izađu na teren "Rod Lejver arene" na 30 stepeni Celzijusa i evidentno je da se zbog toga muče, a nije mnogo bolje ni publici na tribinama jer smo videli i da se mnogi pokrivaju odećom da bi se zaštitili od jakog UV zračenja.

Nešto bolja mesta, u senci stadiona, imala je devojka američkog tenisera Morgan Ridl. Atraktivna plavuša koja je inače Instagram model, i ima više stotina hiljada pratilaca na društvenim mrežama, bodrila je svog dragog prilično glasno, čuli smo reči podrške, ali na kraju to nije bilo dovoljno da bi Tejlor Fric dobio prvi maratonski gem.

1 / 3 Foto: EUROSPORT 1/PRINTSCREEN

Morgan Ridl je srećom jedna od retkih koji navijaju protiv Đokovića na "Rod Lejver areni", a jednom se već žalila što su navijači protiv Tejlora Frica: "Bilo mi je jako šokantno, da budem iskrena. Znali smo da će biti loše, ali nismo pomislili da će toliko navijati protiv njega. Ali mislim da je Tejlor to podneo jako dobro i na kraju publici pokazao ono što su oni njemu pokazivali tri sata", pričala je prošle godine na Rolan Garosu.

Inače, ova influenserka prati Frica na svim turnirima i o tome naširoko izveštava pratioce na društevnim mrežama. Na Instagramu skoro 250 hiljada pratilaca, dok na YouTube platformi snima sadržaj o tome kako svuda putuje, provodi se, šopinguje, ali i upoznaje svoje pratioce sa svetom tenisa, ponašanjem i modom na teniskim turnirima.

Pogledajte i kako je Novak Đoković vikao na Gorana Ivaniševića i svoj tim zbog toga što nije mogao da pronađe stvari koje su mu spakovali u torbu.

Bonus video:

00:26

Australijan open, atmosfera, tenis

(Espreso/Mondo/M.V./Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.