"UŽIVALI SMO CELU NOĆ SA DVE LEPOTICE, A ONE NAM TRAŽILE PO 1.000 EVRA!" Bivši igrač Reala se dosetio kako da plati
Rojston Drente, Foto: Profimedia

živeo ga

"UŽIVALI SMO CELU NOĆ SA DVE LEPOTICE, A ONE NAM TRAŽILE PO 1.000 EVRA!" Bivši igrač Reala se dosetio kako da plati

Levi bek je ispričao zanimljivu anegdotu dok je bio član Real Madrida

Objavljeno:

Svojevremeno su poredili sa Robertom Karlosom i mnogi su očekivali da bude njegov naslednik u Real Madridu.

Mnogo je obećavao i imao nekoliko sjajnih partija, ali za pet sezona u kraljevskom klubu nije uspeo da se poptuno nametne i napustio je Madrid, a karijera mu je krenula nizbrdo veliko brzinom.

Sada Rojston Drente ima 36 godina, ali je kopaščke okačio o klin već sa 30. Nije mu se sviđalo da bude deo modernog fudbala koji je za njega izgubio dušu.

- Odlučio sam da se povučem iz fudbala s trideset godina jer nisam bio srećan. Bio sam umoran i razočaran. Ne sviđa mi se svet profesionalnog fudbala.

Holanđanin koji se Realu preporučio partijama u Fejenordu je imao i brojne poroke. Jedan od njih su burni noćni izlasci sa prijateljima kako po noćnim klubovima, tako i po kockarnicama.

Pre nekog vremena Drente je ispričao zanimljivu anegdotu dok je nekadašnji levi bek bio član Real Madrida.

- Ostajem navijač Real Madrida, bio je to klub u kom je bilo svega, igrao sam u najboljem klubu u istoriji s najboljim igračima. Mogu reći da sam živeo svoj san.

- Problemi su za mene počeli s dolaskom Žozea Murinja, onoga zbog kog sam napustio Real Madrid. U leto 2010. naporno sam radio, Marselo je bio povređen i stoga sam mogao imati prostora za igru. Ipak, iznenada, poslednjeg dana prelaznog roka Murinjo mi je rekao da moram da idem. Imao sam manje od 24 sata da odaberem tim… - ispovedio se Drente.

Rojston Drente
foto: Profimedia

- U Madridu sam često izlazio noću, čak i u velikoj tajnosti. Nije lako reći 'ne' svako veče, jer Madrid nudi mnogo iskušenja. Restorane, zabave, devojke.

- Jednom sam otišao u kockarnicu s prijateljem i odjednom smo ugledali dve lepe devojke. Proveli smo s njima celu noć, ali su nam na kraju tražile po 1.000 eura! Nisam mislio da ću uopšte morati da im platim, ali na kraju smo im dali sve žetone koje smo osvojili u kazinu - ispričao je Drente.

Bonus video:

00:14

Trening fudbalera Partizana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.