I SA 50 GODINA IZGLEDA KAO BOMBA: Poznata manekenka šetala GOLIH GRUDI na trci Formule 1! (VIDEO)
Hajdi Klum je još jednom iznenadila, Foto: EPA/Sebastien Nogier, Printscreen/Instagram/heidiklum

kad si u vegasu...

I SA 50 GODINA IZGLEDA KAO BOMBA: Poznata manekenka šetala GOLIH GRUDI na trci Formule 1! (VIDEO)

Između golih grudi se srećno bacakala akreditacija VIP zvanice

Objavljeno: 09:59h

Vozači Formule 1 su najpre kritikovali inauguralnu trku za Veliku nagradu Las Vegasa, a na kraju su bili vrlo zadovoljni.

Naročito ovo važi za Maksa Ferstapena koji je izneo niz žalbi na organizaciju i tvrdio da je svima bitna samo zabava, da Vegas ne može da se poredi sa glamurom Monaka, ali kad je pobedio u nedelju, prvo što je poručio bilo je "Baš je bilo zabavno".

Ali, svima je jasno na šta je svetski šampion mislio jer je Las Vegas u potpunosti opravdao svoju reputaciju i tri nadimka: "Grad greha", "Grad svetlosti" i "Svetska kockarska prestonica".

Kao i u Monaku i ovde je sve vrvelo od poznatih ličnosti, ali za razliku od Kneževine, u Vegasu su svi bili kao pušteni s lanca, a Formula 1 je bila samo usputna zabava, kao najnoviji u nizu kazina.

U ovom izdanju je bila i poznata manekenka Hajdi Klum. Nemačko-američka manekenka koja ima punih 50 godina, ali i dalje izgleda izuzetno, na trku je došla obučena u crnu kožnu jaknu i duboke crne čizme, ali sem toga se nije pretrgla.

Naime, Hajdi je nosila samo crne gaćice i mrežasti hulahop, a gore je bila toples! Između golih grudi se srećno bacakala akreditacija VIP zvanice, a Hajdi Klum je u sve uklopila i crne naočare ispod kojih se zavodljivo smeškala.

Nemica se ovako slikala i pre trke:

Bonus video:

00:07

Novak, Torino, finale

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.