Šta se Šaviji sviđa na Đokoviću i da li bi probala da zavede najboljeg tenisera sveta? (FOTO)

Dosad ga je izbegavala

Šta se Šaviji sviđa na Đokoviću i da li bi probala da zavede najboljeg tenisera sveta? (FOTO)

Do sada je imala fudbalere, ustremila se na košarkaše, ali tenisera nema na listi
Objavljeno:

Uspela je do sada da zavede brojne sportste. Prvi pik su joj bili fudbaleri, a sada je krenula da naginje i ka košarkašima. Ali, šta je sa teniserima?! Oni kao da nisu na listi lepe starlete... Teodosić u zagrljaju Šavije: Starleta ne odustaje od srpskog kapitena! (FOTO) Zanimljivo je kako je lepršava Nataša Šavija reagovala kada smo je figurativno povezali sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem prilikom njenog gostovanja u redakciji Espresa. Da li bi Vam ikada palo na pamet da preotmete Novaka? - Đokovića? Oooooouuuuu (širok osmeh). Ovo je krupan zalogaj - kaže Šavija.

Evo na koga je mislila Maja Ognjenović kad je rekla da kurve vladaju Srbijom! (FOTO) Vlada mišljenje da za Vas niko nije krupan zalogaj? - Haha, ja svakog muvam... Da li je Đoković muškarac po Vašem ukusu? - Pa, jeste. Sviđa mi se taj njegov karakter i njegovo ponašanje. Ne poznajem ga lično, ne znam kakav je privatno, ali po njegovom pojavljivanju procenila sam da je duhovit, zabavan, opušten... Ja to volim kod muškaraca. Tako da misilim da bismo se lepo slagali. Dali ste mi ideju (opet smeh).
Da li biste mogli da zemenite Jelenu? - Lep su oni par, skladni su, ne bih ja tu ništa dirala što bi rekao Čola - podvukla je Nataša. (Aleksander Vlajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.