ŠEK SE BOLJE ZABAVLJA NEGO JOKIĆ - NBA legenda LUDOVALA sa vrelom Hrvaticom u Grčkoj: "Ne može da stane..." (VIDEO)
Šekil O'Nil i Ivana Knol, Foto: Printscreen/Instagram/knolldoll

dj diesel

ŠEK SE BOLJE ZABAVLJA NEGO JOKIĆ - NBA legenda LUDOVALA sa vrelom Hrvaticom u Grčkoj: "Ne može da stane..." (VIDEO)

Ivana Knol je prisustvovala žurci na kojoj je Šekil O'Nil bio DJ

Objavljeno:

Najpoznatija hrvatska navijačica, Ivana Knol, proslavila se tokom Svetskog prvenstva u fudbalu kada je bila glavni mamac fotoreporterima na tribinama stadiona u Kataru, a ova slava joj je donela pristup svim velikim sportskim i zabavnim događajima.

Na Floridi se "najvrelija Hrvatica" provodila s oskarovcem Džejmijem Foksom pa bila na zabavi Lionarda di Kaprija, u Majamiju se fatalna Ivana zabavljala s poznatim reperom Džejsonom Derulom, a onda je krenula na sportske terene koji su je i proslavili tokom SP u Kataru.

Dobila je pristup VIP loži stadiona Arsenala, pa i dres sa svojim prezimenom, a u Londonu je onda sačekala svečanost dodela BAFTA nagrada.

Bila je i u garaži Ferarija na trci Formule 1 u Majamiju, a sada se javila iz Grčke, opet u jakom društvu.

1 / 22 Foto: Printscreen/instagram/ivanaknol

Ivana Knol je prisustvovala žurci na Mikonosu, poznatoj turističkoj destinaciji koja leti vrvi naročito od mladih Britanaca koji pod uticajem alkohola i/ili nečeg jačeg uživaju u jednoličnoj muzici.

Ovoga puta, imali su pred sobom svetski poznatog di-džeja, ali ne jer se proslavio u muzici već na košarkaškim terenima.

Slavni NBA centar a danas analitičar ESPN-a, Šekil O'Nil, nastupio je kao DJ Diesel (Dizel), u bekstejdžu je naravno, morao da sretne Ivanu Knol.

Ona se malo snimila sa njim, ali uradila je i jedan selfi uz zanimljiv opis:

- Šek ne može da stane u fotografiju - napisala je prsata Hrvatica.

Gorostasni O'Nil (51), koji je jedan od najvećih zaljubljenika u veštine najboljeg košarkaša današnjice, Nikole Jokića, definitivno je bio u centru pažnje ženskog sveta, a da je i dalje snažan kao Herkul pokazao je podizanjem jedne dame visoko iznad glave, kao da je perce.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.