MALO KO ZNA DA JE ONA ŽENA NIKOLE MIROTIĆA: Dok Srbija i Evropa gore zbog njega, LEPOTICA JE TU DA MU DA SNAGU!
Nikola Mirotić u dresu Barselone, Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

TIHI HEROJI

MALO KO ZNA DA JE ONA ŽENA NIKOLE MIROTIĆA: Dok Srbija i Evropa gore zbog njega, LEPOTICA JE TU DA MU DA SNAGU!

I kao što je čak i najsnažnijima potrebna podrška tako je Nikola svoju pronašao u prelepoj supruzi Nini Mirotić

Objavljeno: 13:54h

Nikola Mirotić je čovek koji je ovog leta zapalio košarkašku Evropu. Velikani kontinentalne košarke stoje u redu za njegov potpis, a kao potencijalne destinacije se spominju i Crvena zvezda i Partizan, pa se svaka vest o njemu pažljivo prati i u Srbiji.

Ali, malo ko zna ko je njegova supruga.

Odličnom igrom zaradio je milione, ali to nije učinilo da poleti, već je ostao da stoji čvrsto na svojim nogama. Nikola i njegova supruga Nina pomažu ljudima širom Srbije, ali o tome retko kada govore u javnosti.

Nikola Mirotić, ilustracija
Nikola Mirotić, ilustracijafoto: EPA/TOMS KALNINS

Upravo zbog toga, ovaj veliki čovek je dobio nadimak, heroj iz senke.

Spisak porodica kojima je pomogao obezbedivši im topao porodični dom, hranu, garderobu i druge potrepštine je podugačak. Svojim podvizima se ne hvali javno, već to radi od srca, ne očekujući da zbog toga postane medijska zvezda.

I kao što je čak i najsnažnijima potrebna podrška tako je Nikola svoju pronašao u prelepoj supruzi Nini Mirotić. Njih dvoje imaju i sina Aleksandra.

Iako o privatnom životu retko govori u medijima ono što smo na osnovu fotografija sa društvenih mreža mogli da vidimo jeste činjenica da i Nina obožava svoju veru i da supruga podržava u humanitarnom radu po kojem je postao poznat širom granica Srbije.

O tome koliko je Nikoli važna porodica i vrednosti koje ona nosi govori i činjenica da je 2019. godine odbio je ponudu NBA kluba Juta Džez vrednu 45.000.000 dolara za tri godine.

- Šta je bio razlog? Porodica. Pitao sam sebe: "Zašto nisam sa porodicom?" Porodica mi je bila prvi prioritet. Hteo sam da mi deca odrastaju u Evropi - rekao je Mirotić koji je posle toga potpisao za Barselonu iz koje će kako stvari stoje preći u novi klub.

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.