BORJAN ODMAH VIDEO SNEŽU OBNAŽENU, NIŠTA NE KRIJE: Unutra se sve trese, neke svećice upaljene, "lajt šou"!
Sneža i Milan Borjan, Foto: Printscreen/Instagram/snezanafi

otkriveni detalji

BORJAN ODMAH VIDEO SNEŽU OBNAŽENU, NIŠTA NE KRIJE: Unutra se sve trese, neke svećice upaljene, "lajt šou"!

Bračni par otkrio pikantne detalje

Objavljeno: 20:51h

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan otkrio je neke do sada nepoznate detalje iz svog života, a posebno je zanimljiv deo o tome kako je upoznao svoju sadašnju suprugu Snežanu.

Iskusni golman gostovao je u emisiji "Preživeli" na K1 televiziji kod Milana Kalinića i tom prilikom je ispričao kako je izgledao njihov prvi susret.

Najpre je njegova supruga ispričala da su se njih dvoje sreli ispred farbare dok je ona još bila direktorka marketinga u Partizanu, nakon čega ju je Borjan prekinuo.

Snežana Borjan, Milan Borjan, Sneža Borjan
foto: Printscreen/Instagram/snezanafi

- Ovako je bilo. Pošto je Nenadu (Snežaninom bratu koji je takođe bio golman u Radničkom iz Niša prim. aut.) bio rođendan, ona je mene kontaktirala preko Instagrama i poslala mi sliku iz lifta. Vidim stiže mi na Instagram njena slika i sad vidim da je sestra od mog kolege. Ja napišem: "Šta reći". I tada stiže poruka: "Izvini molim te, napravila sam grešku sa slikom, htela sam da ti pošaljem poruku. Želim bratu da organizujem rođendansko iznenađenje, njegova supruga mi je rekla da ti možeš da mi pomogneš oko organizacije." Ja sam rekao da nema nikakvih problema, ona je rekla da to organizuje u nekom restoranu, ali ja sam rekao da ne možemo u restoranu, jer će nas videti ljudi pošto igramo u subotu utakmicu. Ona je pitala je l imam neku ideju, ja sam rekao da imam ideju kod mene u stanu, da pozovem sve igrače sa ženama i decom i ona je rekla da može. Razmenimo mi tu brojeve i dogovaramo se da se nađemo na ulasku u Niš, sa desne strane je bila jedna farbara. Ja kao i uvek kasnim, ona već stigla, zove me da pita gde sam, ja kažem da stižem. Tad sam vozio "stila" unutra se sve trese, sve neke svećice upaljene, "lajt šou". Vidim nju, "audi Q3", sređena, doterana, a ja u šortsu nekom "Džordan", majica na bretele. Ja izađem iz kola, priđem da se upoznamo, ona i dalje sedi. Ja pružim ruku i predstavim se, ona me privuče i poljubi u obraz. Ja joj kažem da me prati do stana, da sakrijemo njen auto, da njen brat ne provali i mi tu organizujemo žurku. Sad svi tu oko nje, ona direktorka, pitanja, tamo-vamo - pričao je Borjan, da bi ga onda prekinula supruga i napomenula mu da ispriča još jedan detalj.

- Da, ispričaću i taj detalj. Došli smo u stan pre nego što su gosti došli i ona mene pita gde može da se presvuče? Ja kažem kod mene u sobi. I sad kako su to oni stari stanovi, gore iznad vrata je staklo. I sad dok se ona presvlači, ja uzeo stolicu i odmah se popeo i odozgo gledam dok se presvlači.

Nakon toga iskusni čuvar mreže je nastavio priču o tome kako je uspeo da osvoji jednu od najatraktivnijih žena fudbalera u Srbiji.

- Završila se žurka, svi krenuli kući. Nenad ulazi u lift sa ženom i decom, i lift ih umesto dole, odveo gore. A ona je nosila neku torbu i ja sad da ispadnem džentlmen rekoh daj da uzmem da pomognem sa torbom. Ona mi dala torbu i sad vraća se lift, otvaraju se vrata i njen brat Nenad vidi kako ja držim torbu i nas dvoje stojimo i pričamo. Zatvaraju se vrata, spustio se lift dole, posle toga ulazimo i ja i ona i silazimo dole. Meni njen brat tad kaže: "'Alo, mašino, gde si ti krenuo?! Daj tu torbu i vraćaj se nazad!" I ništa, ja i ona se čuli posle porukama. Sutradan mi u karantinu i Nenad kaže da u nedelju organizjemo roštilj na jednom brdu u Nišu, da se okupimo za rođendan, da počasti. I zove on nju da dođe, a ona kaže da će doći. Celoj porodici bilo čudno što ona opet ide iz Beograda u Niš.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/snezanafi

- Otac je pitao gde je i ona rekla da ide u Niš. On je pitao što ide u Niš i to baš na roštilj neki. Njen otac tad joj kaže: "Sigurno ti se neko tu svideo. Možda ti se svideo onaj Borjan, on je tu malo različit od ostalih." Došla ona tu, mi završili roštilj, ja sa "stilom" krenem uz brdo, a pala ona rosica, meni ćelave gume, vraća se "stilo", ona sedi, gleda, drugari me guraju uz brdo. Čujemo se ja i ona da se nađemo na pumpi, na uključenju za auto-put da se vidimo. I sad ja imam želju da je poljubim. Taj dan je Partizan igrao u Surdulici. I mi na pumpu, prepuno navijača. Ona sedi već tu, ja kasnim, stižem, ono puno navijača Partizana. Ona sela u ćošak da je niko ne vidi, seo i ja tu i sad hoću da je poljubim, ali ne znam kako. Kažem ja njoj: "Je l' su ti to veštačke trepavice?" Ona kaže da nisu i ja rekoh ma jesu, znamo se 3-4 dana i ti meni govoriš da su ti prirodne. I tu se prepiremo i ja kažem da zažmuri da vidim. Ona zažmuri i ja bam, poljubac - otkrio je Borjan.

(Espreso/K1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.