"POKLANJAM TI GA!" ŽENA SE PREKO INSTAGRAMA ODREKLA FUDBALERA: Pao na čari zavodnice povezivane s Kolarovom (FOTO)
Amelija Ljorente/Luka Ernandes/Kristina Bućino, Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Printscreen/Instagram/@amelialorente

TUČA, VENČANJE, PA RAZVOD?

"POKLANJAM TI GA!" ŽENA SE PREKO INSTAGRAMA ODREKLA FUDBALERA: Pao na čari zavodnice povezivane s Kolarovom (FOTO)

Nemoj samo da zaboraviš da imaš dvoje dece koje uopšte ne viđaš - napisala je Amelija na popularnoj društvenoj mreži

Objavljeno:

Bajern Minhen se muči ove sezone, prelako su ispali iz Lige šampiona od Mančester Sitija, ispali su i iz Kupa Nemačke, a u Bundesligi su prepustili prvo mesto Borusiji Dortmund.

Nisu imali sreće sa povredama pojedinih igrača, a možda se više od bilo kog drugog osetio izostanak levog beka, po potrebi štopera, Luke Ernandesa (27).

Reprezentativac Francuske španskog porekla doživeo je tešku povredu još na početku Svetskog prvenstva u Kataru kada ga je posle samo 10 minuta utakmice sa Australijom zamenio mlađi brat Teo.

Nije bilo lako Luki Ernandesu, ali on utehu van terena nije potražio u svojoj porodici već u ljubavnici. Bek Bavaraca je pao na čari poznate italijanske manekenke i influensera, Kristine Bućino, a sve je otkrila, ni manje ni više nego Ernandesova supruga!

1 / 18 Foto: Printscreen/Instagram/cribuccino

Naime, Amelija Ljorente je na Instagramu javno prozvala muža i izazvala pravu buru:

- Možeš da prestaneš da igraš na dve strane, Lukase. Kristina Bućino, poklanjam ti ga. Nemoj samo da zaboraviš da imaš dvoje dece koje uopšte ne viđaš - napisala je Amelija na popularnoj društvenoj mreži, a potom obrisala sve zajedničke fotografije.

Amelija Ljorente
foto: Printscreen/Instagram/@amelialorente

Inače, ovo nije prvi put da su lepa Amelija i Luka upleteni u skandal. Pre šest godina na stranicama tabloida našli su se zbog svađe na ulici. Rasprava je počela u fudbalerovom automobilu, a kulminirala je kada ga je Amelija ključevima izgrebala po vratu i licu.

Nadležni organi izrekli su im meru zabrane prilaska jedno drugom, kao i mesec dana društveno korisnog rada. Upkos kazni, ubrzo su se pomirli i zajedno otputovali, zbog čega je Ernandes čak bio uhapšen.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/@amelialorente

Dve godine kasnije Amelija je, baš kao i danas, na Instagramu objavila da je njihova veza okončana.

- Devojke, prestanite da mi pišete s kim Lukas spava ili ustaje (ne zanima me), jer on je samo otac mog sina - napisala je tad.

Inače, otac Luke i Tea Ernandesa je takođe bio fudbaler, Žan-Fransoa Ernandes. Njega niko nije video punih 18 godina, a onda ga je L'Ekip 2022. našao na Tajlandu. Rekao je da je pokušavao da stupi u kontakt sa sinovima, ali da mu je njihova majka to pravno onemogućila.

A kada je u pitanju zanosna Kristina Bućino (37), ona je povezivana sa više fudbalera, Kristijanom Ronaldom kao najpoznatijim, ali i sa Aleksandrom Kolarovom.

Bonus video:

02:10

OVO SU OMILJENE PESME PORODICE ĐOKOVIĆ! Sofronijević konačno otkrio: Bez ove 3 ne prolazi veče, A JEDNA JE APSOLUTNI HIT

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.