OMILJENA VODITELJKA SE OBRUKALA U PRENOSU UŽIVO, IMALA SKANDAL S IBROM: Sad čeka bebu s čovekom kog su svi SPRDALI!
Dileta Leota, Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

Skrasila se

OMILJENA VODITELJKA SE OBRUKALA U PRENOSU UŽIVO, IMALA SKANDAL S IBROM: Sad čeka bebu s čovekom kog su svi SPRDALI!

Zanosna Italijanka je potvrdila da je ostala u drugom stanju

Objavljeno: 11:19h

Važi za najlepšu voditeljku na svetu, bar kada su u pitanju sportkse novinarke, imala je buran ljubavni život i bila povezivana s a brojnim poznatim muškarcima, ali se sada izgleda definitivno skrasila.

Dileta Leota je sreću i idealnog partnera pronašla u vidu Lorisa Karijusa, nemačkog golmana koji je ranije branio za Liverpul i bio predmet popšteg podsmeha zbog neviđenih kikseva, a sada je član Njukasla.

Nedavno je zanosna Italijanka potvrdila da je ostala u drugom stanju i da sa svojim izabranikom očekuje bebu. Emotivni trenutak je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu uz poruku:

- Moramo da vam kažemo nešto... Ali možda ste to već znali? Eksplodiraćemo od radosti! Mi i moj stomak. Uskoro će nas biti troje - napisala je Dileta, uplakana od sreće.

Leota je dugo "hranila" tabloide materijalom koji su skupljali o njenoj vezi sa turskim glumcem Džanom Jamanom, kog je navodno ostavila nakon što je zaprosio jer je uplašio kada je prerano upozunao sa svojim roditeljima i pokazao prsten.

Žalila se Leota i na njegovu ljubomoru, pa je krenula dalje sama - dok nije upoznala Karijusa.

Voditeljka je krajem 2020. bila u centru medijskog skandala nakon glasina da je provela novogodišnju noć sa oženjenim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem.

1 / 17 Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

Tada su snimali reklamu za fitnes firmu, a ubrzo nakon toga jahta švedskog fudbalera viđena je ispred Sen Tropea, gde je boravila i Dileta.

Italijanka inače ima 8,3 miliona pratilaca na Instagramu i redovno ih obraduje svojim fotkama i snimcima, a jednom je to učinila neplanski.

Dileti je, naime, jedan od kolega u emisiji "namestio" da bude polivena nekom vrstom tečnosti, a kada je atraktivna plavuša odlučila da se osveti, još gore se provela.

Noge su joj jednostavno proklizale, što nije ni čudo s obzirom na to da je bila na štiklama, te se brzo našla na podu - pala je na bok.

Svi u studiju, ali i sama voditeljka, su počeli da se smeju - što znači da nikakvih povreda nije bilo. Snimak se, naravno, proširio na društvenim mrežama i postao je pravi hit.

Takođe, mnogi su komentarisali to kako je Dileta izgledala sjajno i da su njene duge noge došle do izražaja zbog kratke suknje koju je nosila.

Bonus video:

00:43

PRSATA ITALIJANSKA LEPOTICA MORKA DO GOLE KOŽE: Dileta Leota nije uspela da se skloni sa jakog pljuska (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.