NAJVRELIJA HRVATICA ISTURILA "LUBENICE" I RASPAMETILA FANOVE: Ide im voda na usta, svi hoće samo jedno! (FOTO)
Ivana Knol, Foto: Printscreen/Instagram/knolldoll

prži

NAJVRELIJA HRVATICA ISTURILA "LUBENICE" I RASPAMETILA FANOVE: Ide im voda na usta, svi hoće samo jedno! (FOTO)

Svakodnevno se slika u izazovnim pozama i svakom prilikom posećuje velike događaje gde se zbog zanosnih oblina koje ni najmanje ne skriva momentalno nađe u fokusu

Objavljeno: 12:27h

Najpoznatija hrvatska fudbalska navijačica, Ivana Knol, uspela je da pridobije pažnju svetskih tabloida tokom Mundijala u Kataru i sada je sa lakoćom održava.

Svakodnevno se slika u izazovnim pozama i svakom prilikom posećuje velike događaje gde se zbog zanosnih oblina koje ni najmanje ne skriva momentalno nađe u fokusu.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/knolldoll

Na Floridi se "najvrelija Hrvatica" provodila s oskarovcem Džejmijem Foksom pa bila na zabavi Lionarda di Kaprija, u Majamiju se fatalna Hrvatica zabavljala s poznatim reperom Džejsonom Derulom, a onda je krenula na sportske terene koji su je i proslavili tokom SP u Kataru.

Dobila je pristup VIP loži stadiona Arsenala, pa i dres sa svojim prezimenom, a u Londonu je onda sačekala svečanost dodela BAFTA nagrada.

1 / 11 Foto: Printscreen/Instagram/knolldoll

Ivana je trenutno na odmoru na toploj destinaciji nepoznatoj javnosti, gde je pozirala u stilu 'male sirene', pola uronjena u vodu, a pola van nje. Knol se skinula u vrući crni bikini i u prvi plan izbacila svoje 'lubenice'.

Pozirala je tako sunčajući se na molu, dok je pred njom stajao tanjir pun voća, a svima su za oko zapele njezine velike grudi. Dok je sama tako uživala u slasnom voćnom zalogaju, u opisu fotografije je upitala fanove koje je njihovo omiljeno voće.

'Lubenice, pogotovo tvoje', 'Tvoje grudi', 'Moje najdraže voće si ti', pisali su raspomamljeni pratioci.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.