NESTALA JE IZ JAVNOSTI ČIM JE POSTALA MAJKA: Fanovi su jedva dočekali ovu sliku Jelenu Janković! (FOTO)
Jelena Janković, Foto: Instagram/tennis_magazine_

jeca se vratila

NESTALA JE IZ JAVNOSTI ČIM JE POSTALA MAJKA: Fanovi su jedva dočekali ovu sliku Jelenu Janković! (FOTO)

Jankovićeva je našla vremena i za mlade teniske nade pa je uručivala nagrade devojčicama na jednom događaju u italijanskoj Mantovi

Objavljeno:

Navijači jedva čekaju da je vide, ali otkako se ostvarila u ulozi majke, nekada najbolja teniserka sveta Jelena Janković, potpuno se povukla iz javnosti.

Nema je na javnim događajima, ne oglašava se u medijima i nije aktivna na društvenim mrežama... Maksimalno je posvećena svojoj ćerkici Uni koju je donela na svet 2021. godine.

- Jurim za detetom, život se totalno promenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze, nego dete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbedim negu i brigu, briga o detetu je uvek tu. Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija - rekla je u jednom intervjuu za "Sport klub" Jelena.

1 / 5 Foto: instagram/tennis_magazine_

Ipak, Jankovićeva je početkom godine našla vremena i za mlade teniske nade, pa je uručivala nagrade devojčicama na jednom događaju u italijanskoj Mantovi.

Fanovi dugo nisu videli Jelenu, pa je fotografija koja se pojavila na Instagram profilu jedne mlade teniserke privukla veliku pažnju. Jeca i dalje izgleda odlično, nasmejana je i evidentno je da joj uloga majke izuzetno prija.

Svi su mogli da se uvere da je potpuno promenila svoj stil oblačenja, prenosi "Story". Imala je ležernu kombinaciju, karirane pantalone i crvenu rolku - potpuno drugačiji stil od onog na koji nas je navikla tokom karijere.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.