UMALO JE UNIŠTILA IDEALAN BRAK POŠ I BEKSA: Ovako danas izgleda ljubavnica Dejvida Bekama (FOTO)
Dejvid i Viktorija Bekam su "preživeli" Rebeku Los, Foto: Instagram/rebeccaloosoficial, EPA/Julio Munoz

bilo je čupavo

UMALO JE UNIŠTILA IDEALAN BRAK POŠ I BEKSA: Ovako danas izgleda ljubavnica Dejvida Bekama (FOTO)

Veza omiljenog para Engleske bila je pre 18 godina pred raspadom

Objavljeno: 23:37h

Navodna ljubavnica slavnog fudbalera, Rebeka Los, zamalo je uništila brak Dejvida i Viktorije Bekam davne 2004. godine.

Idiličan brak Poš i Beksa pre 18 godina bio je pred raspadom.

Razlog je bila navodna fudbalerova afera s njegovom ličnom pomoćnicom Rebekom Los.

Naime, slavni Bekam i njegova pomoćnica prvi su put fotografisani 2003. u noćnom klubu 'Ananda' u Madridu, dok je Dejvid igrao za Real. Rebeka ga je tada obasipala pažnjom, a granice između privatnih i poslovnih odnosa svakim danom su se sve više potirale.

Nakon što su u javnost dospjele 'škakljive' fotografije, Bekamovi su ubrzo dali izjavu za medije u kojoj su negirali probleme u braku. Zanimljivo, Rebeka je nekoliko puta slikana u Viktorijinom društvu i to u VIP ložama na stadionima.

Ipak saga se nastavila, pa se naknadno saznalo i da su te iste večeri Devid i Rebeka zajedno napustili klub i krenuli prema njegovom stanu u hotelu Santa Mauro. Revoltirana Viktorija nazvala je Rebeku i zapretila joj da se drži podalje od njenog supruga.

Viktorija i Dejvid su prebrodili krizu, danas bivša pevačica grupe "Spice Girls" otvoreno priča o njihovom seksualnom životu, a Rebeka? Ona je iskoristila svojih pet minuta slave. Pozirala je za 'Playboy', ali i učestvovala u nekim rijaliti emisijama.

U međuvremenu se udala za lekara kog je upoznala 2008. u jednom od tih rijalitija, gde je bio deo lekarskog tima na setu. Zaljubili su se nakon što je Rebeka Los izbačena iz emisije te danas imaju dva sina.

Rebeka danas radi u centru za testiranje na COVID-19, ali i kao instruktorka joge. Planira dodatno školovanje za medicinsku sestru jer, kako kaže, voli da pomaže ljudima i oseća se korisno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.