"DA LI JE OŽENJEN? BAŠ ME BRIGA, ONDA MOŽEMO TROJKU!" Zvezda sajta za odrasle hoće da PREZNOJI fudbalera! (FOTO)
Dežsika Sodi/Irving Lozano, Foto: EPA/Fabio Frustaci, Printscreen/Instagram/@js.oficial10

rešila

"DA LI JE OŽENJEN? BAŠ ME BRIGA, ONDA MOŽEMO TROJKU!" Zvezda sajta za odrasle hoće da PREZNOJI fudbalera! (FOTO)

On je možda i glavna uzdanica svoje selekcije pred Mundijal u Kataru, a jedna navijačica bi da mu priredi nezaboravne pripreme za Svetsko prvenstvo

Objavljeno:

Krilni napadač Napolija Irving Lozano možda ne spada u fudbalske Apolone s obzirom na svoju sitnu građu, ali je izgleda veoma popularan među pripadnicama lepšeg pola, bar u svojoj domovini.

Meksikanac (27) je možda i glavna uzdanica svoje selekcije pred Mundijal u Kataru, a jedna navijačica bi da mu priredi nezaboravne pripreme za Svetsko prvenstvo.

Irving Lozano
foto: EPA/Fabio Frustaci

Džesika Sodi (31) je model i influenserka koja je najuticajnija preko sajta za odrasle gde je njen sadržaj među najtraženijim. A sada je bacila oko na fudbalsku zvezdu Meksika, možda da dodatno podigne sopstvenu popularnost?

Lozano je još od 2014. godine oženjen izabranicom iz tinejdžerskih dana i sa njom ima dvoje dece, ali je Džesiki toliko simpatičan da bi pristala i na trojku sa ovim parom. Ona je gostujući u jednoj emisiji sama inicirala priču o tome, ističući da joj supruga Napolijevog fudbalera nije nikakav problem.

- Da li je Irving Lozano oženjen? Zapravo, nije me ni briga za to, mogli bismo da imamo trojku ako je oženjen. Naterala bih ga da se znoji kao da je na fudbalskoj utakmici - rekla je Džesika, koja je u nastavku emisije otkrila da je pokušala da kontaktira fudbalera.

Navodno mu je slala poruke na Instagramu, ali je zasada meksički fudbaler ignorisao svaku reč koju mu je uputila.

Tokom dosadašnjeg dela karijere Lozano je nastupao za Pačuku u rodnoj zemlji, PSV Ajndhovena i Napoli, u kom igra od 2019. godine.

Još 2016. godine debitovao je za seniorsku reprezentaciju Meksika i ima 59 nastupa za A tim.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.