ANA IVANOVIĆ I BASTIJAN UŽIVALI SA SINOVIMA U 'SVOM' GRADU: Prvi put vidimo Luku i Leona - na koga više liče? FOTO
Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović sa sinovima, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

idila

ANA IVANOVIĆ I BASTIJAN UŽIVALI SA SINOVIMA U 'SVOM' GRADU: Prvi put vidimo Luku i Leona - na koga više liče? FOTO

Luka je rođen marta 2018. a Leon avgusta 2019.

Objavljeno: 09:30h

Sinovi Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera misterija su za najveći deo javnosti jer su dobro čuvani kao naslednici jednog od najpoznatijih sportskih parova.

Upravo zato fotografije koje su pre nekoliko dana nastale prilikom porodične šetnje Švajnštajgerovih mogu se smatrati ekskluzivom i nečim što ne viđate svakog dana.

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nove slike su mnogima poslužile da provere kako zapravo izgledaju dečaci Luka (rođen marta 2018. godine) i Leon (avgust 2019) i do koje mere zbilja liče na njihove slavne roditelje, ali i na kog od njih liče više.

Sinovi Ane Ivanović i bivšeg nemačkog fudbalera šetali su sa svojim roditeljima ulicama Venecije, grada koji za Anu i Bastijana ima posebnu konotaciju kao mesto u kom su pre šest godina izgovorili sudbonosno "da".

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poseta ovom gradu čini se kao svojevrsna porodična tradicija za Švajnštajgerove budući da svake godine negde u ovo vreme posećuju Veneciju i svaki put otkrivaju nešto novo o gradu koji im toliko znači.

Prema fotografijama koje su objavljene, Ana i Bastijan jednako su brižni roditelji i tokom čitave šetnje vodili su računa o svojim dečacima kojima je sve prilikom ovog popodneva bilo interesantno.

Ono što je bilo interesantno gotovo svima drugima jeste koliko Luka i Leon liče na njihovog oca Bastijana.

1 / 3 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nije da tu nema i Anine lepote, ali plava kosa i nemački geni jasno se uočavaju kod ovih mališana a vreme će pokazati da li će slavnog tatu jednog dana naslediti i u drugim stvarima pored fizičkog izgleda, možda baš u fudbalu koji je Bastijana toliko proslavio.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.