KRISTIJANO RONALDO KRIV ZA RAZVOD TOMA BREJDIJA? Mediji BRUJE - žena mu ne prašta! (FOTO)
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Peter Powell

pa, da li je ovo moguće?

KRISTIJANO RONALDO KRIV ZA RAZVOD TOMA BREJDIJA? Mediji BRUJE - žena mu ne prašta! (FOTO)

Portugalac uvučen u čitavu aferu

Objavljeno: 12:56h

Mediji bruje o razvodu Toma Brejdija i poznate manekenke Žizel Bundšen.

Kako su preneli mediji u Americi, ovaj par je zapravo već stupio u kontakt sa advokatima posle 13 godina braka, a to je navelo novinare da pokrenu temu šta se desilo posle toliko godina skladnog života.

Britanski tabloid "San" je potom doneo senzacionalne vesti: Tvrde da je Kristijano Ronaldo kriv zbog kraha ovog braka, doduše indirektno.

1 / 3 Foto: Profimedia

Oni su to i objasnili detaljima pre početka nove NFL sezone, kada je Brejdi najavio kraj fantasitčne karijera, da bi samo par sedmica kasnije promenio svoje mišljenje i nastavio da se bavi sportom u kojem je majstor.

Da ništa nije slučajno govori i podatak da je nekoliko sati pre nego što je povukao odluku, Tom uživo gledao fudbalera Mančester junajteda kako u svojoj 37. godini postiže het-trik na Old Trafordu protiv Totenhema. To je bila najveća moguća motivacija za legendu NFL-a, a činjenica da neće još u penziju je iznervirala Žizel koja je želela da se Tom posveti prodici.

Njih dvoje imaju dvoje dece, a kako tvrde Britanci ova atraktivna manekenka je tokom leta napustila njihv dom na Floridi i otišla je u Kostariku, a svi su izgledi da se više neće vraćati.

Žizel Bundšen
Žizel Bundšenfoto: Instagram

Njihova romansa je počela sad već davne 2006. da bi tri godine kasnije stupili u brak, sada su došli do kraja istog zbog Brejdijeve odluke da "uđe" u svoju 23. profesionalnu sezonu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.