ĆERKA DEJANA SAVIĆEVIĆA JE LEPOTICA KAKVA SE NE VIĐA SVAKI DAN: Udala se, a pre braka je bila sa POZNATOM FACOM
Foto: Starsport©

da li ste znali?

ĆERKA DEJANA SAVIĆEVIĆA JE LEPOTICA KAKVA SE NE VIĐA SVAKI DAN: Udala se, a pre braka je bila sa POZNATOM FACOM

Studirala je u Londonu, a onda je postdiplomske studije nastavila u Italiji, da bi se posle toga vratila u Crnu Goru

Objavljeno:

Tamara Savićević, ćerka proslavljenog fudbalera Dejana Savićevića, došla je u centar medijske pažnje nakon što se pre nekoliko godina udala za fudbalera Aleksandra Kapisodu i zbog toga što njen otac nije došao na svadbu.

Zanimljivo, pre nego što je upoznala svog budućeg supruga Aleksandra Kapisodu, Tamara je bila je u dugogodišnjoj vezi sa njegovim kolegom i reprezentativcem Crne Gore, Stefanom Mugošom.

Savićevićeva ćerka se nikada nije eksponirala u javnosti, a dugo je živela van Balkana. Studirala je u Londonu, a onda je postdiplomske studije nastavila u Italiji, da bi se posle toga vratila u Crnu Goru.

Pored Tamare, Dejan ima i sina Vladimira koji se oženio dugogodišnjom devojkom Tijanom, sa kojom ima ćerku Vladanu i sina Dejana

Zanimljivo je da se Tamara na svadbi svog brata Vladimira 2016. godine pojavila sa Stefanom Mugošom, koji se takođe pre par godina oženio.

Vladimir i Tijana su se venčali u tradicionalnoj nošnji na raskošnoj ceremoniji u Crnoj Gori, a Dejan Savićević je ponosno pričao o tom događaju.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.