ATRAKTIVNA DEVOJKA PRIŠLA MALOLETNOM FUDBALERU! Malo ko je slutio šta će uraditi, ON SE SKROZ ZBUNIO! (VIDEO)
Mlada nada Barselone, Gavi, Foto: EPA/Quique Garcia

kakva scena!

ATRAKTIVNA DEVOJKA PRIŠLA MALOLETNOM FUDBALERU! Malo ko je slutio šta će uraditi, ON SE SKROZ ZBUNIO! (VIDEO)

Gavijeve partije u Barseloni su privukle toliku pažnju

Objavljeno:

Malo je fudbalera u svetskom fudbalu koji su tako oduševili svojim partijama pre nego što su i postali punoletni. Jedan od njih je Gavi, mlada zvezda Barselone, koja je i pre svog 18. rođendana "zaludela" fudbalski svet fenomenalnim partijama.

Zbog toga su u Barsi odlučili da ga nagrade i sa njim potpišu novi ugovor, a nedugo nakon toga, nastala je scena sa Gavijem i jednom devojkom o kojoj se naveliko priča.

DRAMATIČNA SITUACIJA NA KAMP NOU: Fudbaler Barse se SRUŠIO na teren, HITNO je prevezen u bolnicu! (FOTO)

Gavijeve partije u Barseloni su privukle toliku pažnju da su Katalonci brže-bolje požurili da mu ponude novi ugovor, kako bi ga zadržali u klubu u kom je ponikao. On nije imao nikakve dileme i potpisao je ugovor do 2026. godine. Posle potpisa, vezista je odlučio da izdvoji određeno vreme za navijače Barselone. Davao je autograme i fotografisao se sa fanovima, a zatim se dogodila zanimljiva situacija koja je brzo postala viralna na društvenim mrežama.

Jedna atraktivna devojka je prišla Gaviju. Bez imalo oklevanja mu je gurnula papirić u ruku, najverovatnije sa njenim brojem telefona i očigledno mu poručila da je nazove što pre. Gavi je bio zbunjen, ali je broj sačuvao, barem dok devojka nije otišla.

NOVI PROBLEM ZA ĆAVIJA I BARSELONU: 3 fudbalera pozitivna na koronavirus!

Usput se i fotografisala sa Gavijem, vrlo prisno se pribijajući uz njega, a na društvenim mrežama su mnogi komentarisali ovaj hrabar potez devojke. Pogledajte kako je to izgledalo:

(Espreso/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.