NAJZGODNIJA ODBOJKAŠICA NA SAJTU ZA ODRASLE: "Pružam sve fanovima, uvek sam volela da pokazujem telo" (FOTO)
Ona je sinonim za seksepil, Foto: Printscreen/instagram/key.alvees

a i kaže da je zarada velika

NAJZGODNIJA ODBOJKAŠICA NA SAJTU ZA ODRASLE: "Pružam sve fanovima, uvek sam volela da pokazujem telo" (FOTO)

"Zaradim 50 puta više od digitalnih platformi nego od odbojke"

Objavljeno:

Ki Alves možda i nije toliko popularna u regionu, ali se radi o najzgodnijoj odbojkašici na svetu sa više od dva miliona pratioca na društvenim mrežama.

Brazilka nastupa za klub Osasko u Sao Paolu. Iako joj je odbojka prioritet očigledno ne zarađuje dovoljno od tog sporta.

Ki Alves
foto: Printscreen/instagram/key.alvees

Upravo iz tog razloga je počela da se bavi novim ''zanatom'' koji je sve popularniji među zgodnim devojakama koje traže način da zarade novac.

Naime, Alves je kreirala svoj profil na platformi OnlyFans gde objavljuje "sadržaj za odrasle" i sve odlično naplaćuje. Zarađuje i do 50 puta više nego od sporta.

- Još od malena sam govorila roditeljima da ću biti poznata širom sveta. Nije samo bilo u lepom licu i u odbojci. Ja sam veoma harizmatična sa svojim fanovima, dajem im svu pažnju...

- Uvek sam volela da se fotografišem, da pokazujem svoje telo, da radim u marketingu. Mislim da je to tajna svega što sam dostigla danas - kazala je Alves za "Globoesporte".

- Zaradim 50 puta više od digitalnih platformi nego od odbojke. Pogotovo na Only Fans platformi jer su mesečne cene fiksne.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.