SVE DEVOJKE VLADIMIRA STOJKOVIĆA: Voleo je "male od skandala", a srce mu je zauvek UKRALA nesvakidašnja lepotica
Stojković sa suprugom, Foto: Printscreen/Instagram/ vladimirstojkovic

VELIKI ZAVODNIK

SVE DEVOJKE VLADIMIRA STOJKOVIĆA: Voleo je "male od skandala", a srce mu je zauvek UKRALA nesvakidašnja lepotica

Stojković ima buran ljubavni život iza sebe, ali se na kraju skrasio sa prelepom Valentinom

Objavljeno: 19:03h

Nekadašnji reprezentativac Srbije i golman Crvene zvezde i Partizana Vladimir Stojković je imao burnu fudbalsku karijeru, a ni ljubavni život mu nije bio ništa manje turbulentan.

Iskusni čuvar mreže dominira u Saudijskoj Arabiji na isteku treće decenije, a pamti se nekoliko njegovih ljubavnih afera pre nego što se smirio sa sadašnjom izabranicom Valentinom.

Bojana Rajić je bila prva supruga Stojkovića, a njihov brak nije završen na miroljubiv način.

Bojana je srpska modna kreatorka i stilistkinja, i bivša manekenka koju je javnost upoznala kada se uplovila u ljubavne vode sa poznatim sportistom.

Oni su se venčali 2009. godine, a dve godine kasnije su dobili sina kome su dali ime Lav.Posle pet godina braka su se razveli, a mediji su mesecima pisali o tome ko je glavni krivac za to. Dok je Bojana tvrdila da je Vladimir varao, u medijima se pojavila vest da je njegova supruga imala aferu sa porodičnim prijateljem Branislavom Đurđevićem. Odrekla se imovine koju su stekli u braku, a dobila starateljstvo nad sinom.

Sledeće godine se udala za Đurđevića. Nakon što je u novembru 2015. godine rodila drugog sina Vukašina, Bojana se skoro potpuno povukla iz javnosti.

Bojana i Vladimir
Bojana i Vladimirfoto: Damir Dervišagić

Potom je u život Vladimira Stojkovića ušla prelepa manekenka Dejana Živković.

Dejana i Vladimir smuvali su se 2013. godine, u periodu kada se Stojković razvodio od bivše žene Bojane Rajić. Iako se rado slikala sa njim za izvesne nedeljnike i govorila o ljubavi, Dejana je nakon raskida sve opisala kao “letnju romansu”.

Tadašnji zaljubljeni par
Tadašnji zaljubljeni parfoto: Printscreen Instagram

Dejana je takođe bila u centru pažnje medija zbog veze sa vođom “škaljaraca” Jovice Vukotića.

Potom je proslavljeni golman konačno pronašao sreću sa sadašnjom suprugom Valentinom.

Vladimir i Valentina Stojković venčali su se 10. juna 2016. godine, što je bila kruna ljubavi koja se rodila tri godine ranije.

1 / 3 Foto: Daktilo

- Valentina me je osvojila svojom jednostavnošću i životnim principima zbog kojih se razlikuje od većine današnjih devojaka - rekao je jednom prilikom Stojković.

Bračni par ima dvoje dece starijeg Vladana i mlađu ćerku Saru, dok Vladimir iz prvog braka sa Bojanom Rajić ima sina Lava.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.