PRSATA HRVATICA MUKU MUČI SA POHOTNIM FANOVIMA: A onda se pojavila samo u brusu i gaćicama! (FOTO)
Pejdž Spiranac, Foto: Instagram

previše vrelo

PRSATA HRVATICA MUKU MUČI SA POHOTNIM FANOVIMA: A onda se pojavila samo u brusu i gaćicama! (FOTO)

U poslednja dva meseca prolazi kroz pravu dramu zbog seksi izgleda

Objavljeno: 10:30h

Proslavila se kao najzgodnija sportistkinja, bar "preko bare", a kao takva stigla i do titule najseksi žene sveta koju je dobila nedavno od časopisa "Maksim".

Sa ovim titulama mogla je da zaboravi na one osvajane na terenu, ali je Pejdž Spiranac i dalje redovno igra golf, ali više da bi snimila svoje zanosno telo za milione pratilaca na društvenim mrežama.

1 / 5 Foto: Instagram/Paige Spiranac

Pejdž je Amerikanka hrvatskog porekla i trenutno radi kao manekenka i influenserka a istovremeno malo žali što nije ostvarila bolju golf karijeru.

- Volela bih da sam igračica golfa na nekom višem nivou i da sam postigla više, ali ovo ne bih menjala ni za šta na svetu - poručila je Pejdž koja je otkrila i tamnu stranu svoje sadašnje karijere:

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/_paige.renee

- Jednom mi je prišao čovek i tražio je od mene da se fotografišemo. A onda je počeo da viče da sam ga prevarila i da mu dugujem 10.000 dolara. Ispostavilo se da ga je prevario neko sa lažnim profilom.

Spiranac je pre nekoliko dana stajlingom privukla veliku pažnju na Maksimovoj žurci "Hot 100", kada se pojavila samo u brusu i gaćicama.

Istovremeno, u poslednja dva meseca prolazi kroz pravu dramu zbog seksi izgleda.

Pejdž Spiranac
foto: Profimedia

- Veoma sam uplašena i retko izlazim napolje. Počinjem da se osećam kao da živim u balonu, a to je nešto što nikada nisam doživela. Ne znam ko je tamo, ko me prati i proganja. Znam da mnogi kažu da je to deo mog posla, ali ne bi trebalo - zabrinuta je Pejdž.

Ispod možete pogledati još slika najvrelije sportistkinje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.