SVI SU MISLILI DA ĆE SE JELENA JANKOVIĆ UDATI ZA NJEGA: Upoznali se na OI! Posle raskida PROMENILA LIČNI OPIS!
Jelena Janković, Foto: Printscreen/Youtube/Ladies Championship Gstaad

ljubavna priča

SVI SU MISLILI DA ĆE SE JELENA JANKOVIĆ UDATI ZA NJEGA: Upoznali se na OI! Posle raskida PROMENILA LIČNI OPIS!

Čuvena Džej Džej Jelena Janković bila je ranije u vezi sa poznatim sportistom. Ta ljubav je dosta obećavala, ali je uemsto do venčanja dovela do raskida.

Objavljeno: 19:56h

Ljubav Jelene Janković bio je vaterpolista Mlađan Janović kog je naša teniserka upoznala na Olimpijskim igrama u pekingu 2008. godine.

Prvi susret njih dvoje desio se u restoranu brze hrane.

- Više puta sam, još na početku, rekao Jeleni da imam osećaj kao da smo zajedno dve-tri godine. Od početka sam osećao da ova veza može da uspe. Teško je održavati ljubav na daljinu, ali takav odnos učvršćuje poverenje, a oboje ga gajimo. Ljubav na daljinu nije ista kao kada vam je partner blizu i uvek dostupan. Mislim da je ova naša veća i jača - ispričao je svojevremeno Mlađan.

Mnogi su pozitivno komentarisali ovaj sportsko-ljubavni tandem. "Idu jedno uz drugo", moglo se čuti, pa ipak, vezu su pratile brojne turbulencije koje su 2014. dovele do raskida.

1 / 10 Foto: Printscreen/Youtube/Ladies Championship Gstaad

Neposredno pre kraja kružile su priče da će se Jelena i Mlađan venčati.

Jelena nije ni pokušala da sakrije da je teško podnela kraj ljubavi, a u jednom od retkih intervjua koji je dala u tom periodu otkrila je zašto je njena, uvek savršena težina, uvećana za šest kilograma:

- Hrana mi je bila lek. To je kao na filmu kada vidite one devojke kako posle raskida veze jedu samo čokoladu. Tako sam i ja. Sve mi se skupilo, i raskid, i povreda, nije mi bilo lako da to prevaziđem. Baš sam se bila zaokružila i brat me je zafrkavao da sam najdeblja teniserka. Bio je u pravu jer sam to videla po stvarima. Sve je pucalo na meni. Imala sam šest kilograma više. Nisam ništa mogla da radim, nikakve terapije mi nisu pomagale, samo sam jela. Toliko sam jela da sam razmišljala da bih mogla da postanem kuvarica.

Jelena Janković danas je srećna uz doktora Branka sa kojim ima ćerku, dok se o privatnom životu Mlađana Janovića ne zna mnogo. Predsednik je vaterpolo kluba "Primorac" iz Kotora, a ako je suditi po retkim fotografijama koje se mogu pronaći na društvenim mrežama i dalje je odličan frajer.

Espreso/Hello magazin


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.