PIKE USNIMLJEN NA ŽURCI SA MLADOM PLAVUŠOM: Šveđanka ga ISPLJUVALA samo tako! (FOTO)
Đerar Pike, Foto: EPA/Peter Powell

"TIP KOJI DRIBLA LOPTU"

PIKE USNIMLJEN NA ŽURCI SA MLADOM PLAVUŠOM: Šveđanka ga ISPLJUVALA samo tako! (FOTO)

Neki hvale njen postupak, drugi je pitaju šta ona umišlja ko je i zašto bi Pike bio u obavezi da ispunjava njene želje

Objavljeno: 21:42h

Đerar Pike je u centru pažnje otkako je raskinuo sa Šakirom.

Pikeu preti odlazak iz Barselone zbog neprofesionalnog života, ali je dao čvrsto obećanje treneru Ćaviju i predsedniku Đoanu Laporti da će se promeniti. Prvi čovek kluba ga je čak javno podržao.

Iskusni štoper koji je s Barsom osvojio sve najvažnije trofeje se oporavlja od povrede i cilj mu je da bude starter u novoj sezoni što je jako upitno.

Dve nedelje nakon raskida sa kolumbijskom pevačicom Šakirom, Pike je viđen u Stokholmu gde je bio na jednoj zabavi posle poslovnog sastanka vezanog za sportske projekte.

Pike se na žurci pojavio u petak u društvu plavuše i sa kapuljačom na glavi, međutim, mnogi su ga prepoznali. Kada ga je primetila švedska influenserka Katrin Zitomjerska (44) na društvenim mrežama je objavila fotografiju slavnog fudbalera s misterioznom plavušom.

Švedska influencerka progovorila je o svemu u razgovoru sa španskim novinarkama Lorenom Vaskes i Laurom Fa.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Pitala sam ga može li da pozdravi mog sina i rekao je 'ne'. Malo iznenađena pitala sam ga opet i njegov odgovor je bio isti. Nije bio nepristojan, nego malo arogantan. Pretpostavljam da zato što je poznati fudbaler, ali nisam ga srela pre toga. Kasnije sam napravila fotografiju kako bih je objavila na svom Instagramu - ispričala je Katrin i dodala da ne zna ko je žena koja se našla u Pikeovom društvu.

U opisu objave na Instagramu je bila mnogo direktnija:

- Slušaj me ti, gubitniče. Veroatno većina devojaka na ovoj zabavi želi da te j**e. Vidim te i odmah pomislim na svog sina. Bila sam jasna s tobom. Tražila sam da pozdraviš mog sina i rekao si 'ne'. Zato što si ko? Tip koji dribla s loptom. To me baš i ne impresionira.

Katrin Zitomjerska, Đerar Pike
foto: Printscreen/Instagram/@katrinzytomierska

- Ono što me rastužuje je što ti je slava udarila u glavu i to je patetično. Ti si samo tip s loptom. Shvatila sam to sama. Ali znaš šta, karma je ku*ka i uješće te za je***o du*e - napisala je besna Katrin uz objavu.

Neki hvale njen postupak, drugi je pitaju šta ona umišlja ko je i zašto bi Pike bio u obavezi da ispunjava njene želje.

Podsetimo, nakon raskida Pikea i Šakire pojavile su se informacije da štoper ima novu devojku. Navodno je reč o konobarici, čiji su inicijali C.C. Izvor za španske medije tvrdi da ih je upoznao Pikeov saigrač iz Barselone Riki Puć.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.