Zauzeti glumac BALAVIO za Šekirom: Ispale mu oči! NJEN POTEZ SE TUMAČI KAO "ZABACIVANJE UDICE" I FLERT! (VIDEO)
Šakira, Foto: Profimedia

pike je prošlost?

Zauzeti glumac BALAVIO za Šekirom: Ispale mu oči! NJEN POTEZ SE TUMAČI KAO "ZABACIVANJE UDICE" I FLERT! (VIDEO)

Kolumbijska pevačica Šakira i njen dugogodišnji partner, fudbaler Barselone Žerar Pike, zvanično su se razveli.

Objavljeno:

Posle skoro 12 godina veze, došlo je do zahlađenja odnosa i potpunog razvoda, a sve zbog toga što je Pike prevario majku svoja dva sina.

Španski mediji pišu da je štoper Barselone prevario popularnu pop pevačicu sa veoma mladom devojkom, ali njen identitet je nepoznat.

Pevačica je navodno odlučila da sada živi u vili u Majamiju, 7.500 kilometara udaljenoj od Barselone i Pikea, a mediji prate svaki njen korak, pa i njene aktivnosti na društvenim mrežama.

Tako su saznali da je ubrzo nakon raskida sa Pikeom zapratila glumce Krisa Evansa i Henrija Kavilju na svom Instagram profilu.

Šakira ima preko 74,4 miliona pratilaca na Instagramu i prati samo 151 osobu. I dok je Henri Kavil u vezi sa Natali Viskuzo, Kris Evans je samac.

Postao je viralan video u kom Henri reaguje na to što je uočio Šakiru.

Nije tajna da je on jedan od najpoželjnijih glumaca na svetu i zato je malo iznenađujuće da je tek sada, nakon rastanka sa Pikeom, 45-godišnja pevačica odlučila da ih prati na Instagramu.

Šakirini obožavaoci otišli ​​su korak dalje, zaključivši da bi ona i Kris Evans, poznat po ulozi u Kapetanu Americi, bili savršen par.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.