ANA NIKAKO NIJE OBIČNA ŽENA FUDBALERA! Dekijeva žena pleni lepotom i skromnošću, a njen brat je umalo sve pokvario
Ana i Dejan Stanković, Foto: Printscreen/Instagram/dejanstankovic

prelepa ljubavna priča!

ANA NIKAKO NIJE OBIČNA ŽENA FUDBALERA! Dekijeva žena pleni lepotom i skromnošću, a njen brat je umalo sve pokvario

Legendarni fudbaler, a sada trener Zvezde smatra da je Ana njegov najbolji potez karijere

Objavljeno: 11:13h

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je dogovorio produžetak saradnje sa srpskim šampionom, ali nisu mu u protekle dve i po godine samo cvetale ruže na "Marakani".

Nedavno je rekao kako je razmišljao da ode, ali da je jedan razgovor sa Zvezdanom Terzićem sve promenio.

Međutim, njegova najveća podrška kroz čitavu karijeru je supruga Ana sa kojom ima tri sina - Stefana, Filipa i Aleksandra.

Ono što je zanimljivo je da je Ana u stvari rođena sestra njegovog bivšeg saigrača, Milenka Aćimovića, takođe nekadašnjeg miljenika Delija.

Stanković retko govori javno o svom braku i ljubavi sa lepom Anom, ali je ispričao za "Story" o tome na kakve je probleme njihova veza nailazila u početku, kao i kako je izgledalo to kada je saopštio saigraču da se zabavlja sa njegovom sestrom.

- Zaljubio sam se čim sam je video. Osetio sam da je to to, a kad sam rekao njenom bratu, zamalo me nije udario. Zasta verujem da bez Ane ne bih bio ovakav. Jednostavno, ne bih se kompletirao - ispričao je Stanković.

Njih dvoje su u braku dobili trojicu sinova, od kojih dvojica su krenula očevim stopama.

- Sinovi su počeli da treniraju fudbal kada su iali pet-šest godina. Najvažnije je da su se zabavljali baš kao što to i sada čine. Stefan je izašao iz te priče, a Filip i Aleksandar su na dobrom fudbalskom putu - rekao je Stanković.

Suprugu je upoznao sa samo 19 godina i kako je rekao, bila je to ljubav na prvi pogled.

S druge strane, Ana nikada nije želela da se eksponira u javnosti, niti je veliki ljubitelj mode, pa tako ne spada u kalup žene fudbalera.

Bez kućne pomoćnice sama vodi računa o trojici sinova Stefanu, Filipu i Aleksandru koji su takođe krenuli očevim stopama.

- Nju ne zanimaju javni život i popularnost. S Anom mi se desila ljubav na prvi pogled, odmah sam se zaljubio u nju, čim sam je video. Odmalena smo skupa, imao sam devetnaest godina kada smo počeli vezu. Zajedno smo otišli u Rim, gde sam igrao za „Lacio“, skupa smo odrastali, sticali sva životna iskustva i osnovali porodicu. Sve smo sami stvorili, čime se ponosim - rekao je Stanković u jednom intervjuu.

Jednom prilikom je na sjajan način iskazao poštovanje...

- Nedavno sam rekao da je ona najbolji potez moje karijere, i zaista je tako. Ana je ljubav, podrška, oslonac, nada i vera. - rekao je u jednom intervjuu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.