SAMO NEKOLIKO DANA OD VENČANJA! Žena Bruklina Bekama - UNIŠTENA SAM! Ovo je razlog!
Bruklin Bekam i Nikol Pelc, Foto: Profimedia

rat u ukrajini

SAMO NEKOLIKO DANA OD VENČANJA! Žena Bruklina Bekama - UNIŠTENA SAM! Ovo je razlog!

Dvadesettrogodišnji Bruklin Bekam, sin bivšeg fudbalera Dejvida, nedavno se oženio glumicom Nikol Pelc (27).

Objavljeno: 18:33h

Milijarder Nelson Pelc, otac Bruklinove supruge, organizovao je spektakularno venčanje kome su prisustvovale mnoge zvezde, a Dejvid Bekam je mladencima poklonio 600.000 evra.

Naime, modifikovana je za venčanje Jaguara KSK140 iz 1954. godine po standardima 21. veka, sa električnim punjenjem. Dejvid i njegova supruga Viktorija toliko su oduševili mladence.

Neke od poznatih ličnosti sa venčanja su Tom Brejdi i njegova supruga, Snup Dog, Eva Longorija, Serena Vilijams, Gordon Remzi...

Bruklin Bekam i Nikola Pelc živeće u vili od 10,5 miliona dolara na Beverli Hilsu, kupljenoj neposredno pre venčanja. Nekoliko dana kasnije, Bruklinova supruga Nikola priznaje da je bila uništena. Naravno, ne morate da brinete, ne radi se ni o kakvoj svađi između nje i Bruklina, ali glumica je zapanjena situacijom u Ukrajini.

Glumica je podelila sliku na kojoj se pojavljuje sa ocem, dodajući opis tragičnih događaja u Ukrajini, najavljujući da će pokrenuti kampanju prikupljanja sredstava za ljude pogođene ratom.

"O ovoj temi je govorio i moj otac na našem venčanju. Bruklin i ja smo uništeni onim što se dešava u Ukrajini i tražili smo donacije u CareOrg-u umesto svadbenih poklona. Sve je korisno", objavila je Nikola na Instagramu.

Rat u Ukrajini traje od 24. februara.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.