Svojevremeno je Dejvid prevario Viktoriju! LJUBAVNICA PROGOVORILA - Nudili joj milion funti za snimak iz kreveta!
Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: Printscreen Instagram/victoriabeckham

istina ili ne?

Svojevremeno je Dejvid prevario Viktoriju! LJUBAVNICA PROGOVORILA - Nudili joj milion funti za snimak iz kreveta!

Dejvid i Viktorija Bekam važe za skladan ljubavni par, međutim bilo je trzavica u njihovom braku. Posebno nakon navodne Dejvidove prevare.

Objavljeno: 09:59h

Bivša rijaliti zvezda, model i voditeljka Rebeka Los gostovala je svojevremeno u emisiji Bi-Bi-Si radia, kada je iskoristila priliku da ponovo javno govori o aferi sa Bekamom, koju je on oduvek demantovao.

Navodna preljuba desila se davne 2004. godine.

1 / 6 Foto: Profimedia

Španjolka je navela da je dobila ponudu od britanskog novinara Maks Kliforda da snimi seks sa Dejvidom, ali je ona odbila iz jednog važnog ralozga.

- Jedna od prvih stvari koju mi je pokojni Maks Kliford ponudio kada sam došla u Englesku, nakon što se saznalo za aferu, jeste da napravim snimak se*sa za koji bih dobila million funti na računu. Bila sam šokirana. Naravno, nisam pristala to da uradim. Nikada mi nije bio bitan novac, već istina - istakla je u gostovanju.

Dejvid Bekam
Dejvid Bekamfoto: EPA/Srđan Suki

U daljem toku razgovora Rebeka je otkrila da se godinama teško nosila sa ovom pričom i da joj je bilo potrebno vreme da ponovo započne drugi život.

- Godinama sam nakon tog priznanja o aferi pokušavala sve kako se o meni ne bi pričalo samo kao o ženi koja je imala aferu s Bekamom. Sve se događa sa razlogom, nije to bilo najmirnije doba života, sada imam idiličan život, muža i dvoje dece, živim u planinama u Norveškoj, imam svoj joga studio...

Rebeka, koja je samo proširila priču o prevari bivšeg fubalera, danas vodi miran, porodičan život i veoma se fizički promenila.

Espreso/Glossy


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.