KAKO JE SRBIJA ZAMRZELA HAJDI KLUM? Prelepa manekenka zavila "orlove" u crno!
Hajdi Klum, Foto: EPA/Oliver Berg

ne ponovilo se!

KAKO JE SRBIJA ZAMRZELA HAJDI KLUM? Prelepa manekenka zavila "orlove" u crno!

Hajdi Klum nije bila srećne ruke reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006.

Objavljeno: 12:46h

Cela Srbija je na nogama pred žreb za Svetsko prvenstvo u fudbalu, a svi se nadaju da će nas baš danas sreća pogledati kao nikada do sada!

Međutim, mnogi pamte 2005. godinu kada nas je prelepa manekenka Hajdi Klum poslala u "grupu smrti".

Srbija i Crna Gora je 2006. godine stigla na Mundijal u Nemačkoj kao ekipa sa najboljom odbranom u kvalifikacijama, koje je okončala na prvom mestu u grupi, ispred Španije, pa su se navijači s pravom nadali uspehu na SP.

Hajdi Klum
Hajdi Klumfoto: Printscreen Instagramž

Desio se međutim debakl, tri poraza u grupi, koja je bez sumnje bila najjača na Mundijalu. Sve je krenulo naopako kad je Srbija i Crna Gora, kao deveta u evropskom šeširu, svrstana u specijalni šešir, iz kog je morala u grupu ili sa Brazilom ili sa Argentinom i jednom evropskom selekcijom. Hajdi Klum, atraktivna dugonoga manekenka, svrstala je izabranike Ilije Petkovića u D grupu, sa Argentinom, Obalom Slonovače i Holandijom, i tako postala omražena među ovdašnjim ljubiteljima fudbala.

Hajdi Klum
Hajdi Klumfoto: Profimedia

Hajdi Klum nije jedina lepotica koja nije donela sreću našoj reprezentaciji. Šarliz Teron, prelepa južnoafrička glumica, vodila je žreb za SP u Južnoj Africi, u kojoj su Orlovi prvi put učestvovali pod imenom Srbija. Orlovi su upali u grupu D sa Nemačkom, Ganom i Australijom koja nije bila među najjačima na SP, ali je za izabranike Radomira Antića bila bauk.

Istorijska pobeda protiv Nemačke nije bila dovoljna zbog poraza protiv Gane i Australije, mada je, istini za volju, poraz od Kengura skrojio urugvajski sudija Horhe Larionda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.