Đilas zagrlio Bogdana na treningu! Srbija možda domaćin kvalifikacija za OI! (FOTO)

VREBAMO IZ PRIKRAJKA

Đilas zagrlio Bogdana na treningu! Srbija možda domaćin kvalifikacija za OI! (FOTO)

Predsednik KSS-a kaže da je u pitanju veliki novac, ali da naš Savez stidljivo razmišlja o kandidaturi za domaćinstvo kvalifikacionog turnira
Objavljeno:

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas rekao je da ostaje "gorak ukus" posle poraza od Litvanije u polufinalu Evropskog prvenstva i dodaje da veruje da će ekipa izboriti plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru naredne godine. SRBIJU ČEKA PAKAO: Evo kakav rat će naši košarkaši voditi za plasman na OI! - Posle ovakvog poraza ostaje gorak ukus u ustima... Svi smo videli ove momke u finalu, ako ne i da osvoje zlato. Po igri su Francuska i Srbija pokazali najviše na ovom prvenstvu, ali eto igraće u nedelju za treće mesto. Ponosan sam na 12 momaka i na one koji su bili deo pripremnog perioda. Sjajno su se borili za Srbiju - rekao je Đilas novinarima u Lilu.

- Košarka je igra u kojoj odlučuje jedna lopta, a to je malo bolji ili malo lošiji dan, koji je nas ovoga puta sprečio da se nađemo u finalu. Siguran sam da će ovi momci sutra pružiti svoj maksimum i da će se vratiti s medaljom. - Bez obzira na sve, ova ekipa je zaslužila da se nađe na Igrama u Riju i verujem da će u tome uspeti - rekao je Đilas.
Na pitanje novinara da li KSS razmišlja o organizaciji kvalifikacionog turnira za Igre u Riju, Đilas je rekao da mnogo zavisi od finansija. - Stidljivo o tome razmišljamo u ovom trenutku. Organizacija toga je skoro dva miliona evra... Moramo da vidimo koje će se druge zemlje kandidovati i da pogledamo sve aspekte - kazao je predsednik KSS-a. (Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.