Duško Korać će biti oduševljen: Njegova miljenica se vraća atletici! (VIDEO)

POVRATAK NAJBOLJE

Duško Korać će biti oduševljen: Njegova miljenica se vraća atletici! (VIDEO)

I dalje aktuelna rekorderka u skoku s motkom odlučila je da se posle dveipogodišnje penzije vrati takmičenjima
Objavljeno:

Legendarna Jelena Isinbajeva oduševila je atletsku javnost odlukom da se vrati takmičenjima posle dve i po godine pauze. Neprikosnovena svetska rekorderka u skoku s motkom želi da učestvuje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru i to joj je bio glavni motiv da se vrati na stazu. Dame i gospodo, jedan i jedini! Top 10 najboljih izjava Duška Koraća! (VIDEO) Ona bi trebalo da se ponovo nađe na velikoj sceni na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Portlandu u martu sledeće godine, a pre toga će učestvovati na dva takmičenja u Rusiji.

Ipak, postoji mogućnost da ona preskoči planetarnu smotru u SAD upravo kako bi se što bolje pripremila za najveći sportski događaj u 2016. godini. Isinbajeva se poslednji put takmičila na Svetskom šampionatu u Moskvi 2013. godine kada je osvojila zlatnu medalju. Svetska šampionka je bila i dva puta pre toga, a dva puta je bila i olimpijska pobednica.
I dalje je aktuelna svetska rekorderka sa preskočenih 5,06 metara i jedina žena koja je uspela da preskoči 5 metara zbog čega se smatra najboljom skakačicom s motkom u istoriji. Da ne zaboravimo njen veliki obožavalac je legendarni sportski komentator Duško Korać.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.