E, to se čekalo! Dokopali smo se Novakovog dnevnika iz Rija!
Foto: Original magazin

Šta kaže najbolji?

E, to se čekalo! Dokopali smo se Novakovog dnevnika iz Rija!

Da ne bude da sportisti ne umeju da pišu, pred vama su Đokovićeva autorska zapažanja sa minulih Igara
Objavljeno: 20:01h

Najbolji svetski teniser je zabeležio sva svoja iskustva i utiske sa proteklih Olimpijskih igara u Riju i u ekskluzivnom tekstu koji je napisao za novi broj magazina Original otkrio šta je razgovarao sa Majklom Felpsom, šta je naučio od američkih gimnastičarki, kako su ga fascinirali članovi izbegličkog tima, o pažnji svetskih medija usmerenoj prema njemu, zašto je i pored činjenice da se teniseri uglavnom ne “pronalaze” na ovom takmičenju i povrede koju je doživeo, učešće na Olimpijskim igrama - nezamenjiv osećaj...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Olimpijske igre, uprkos povredi koja ga je zadesila, predstavljale su nesvakidašnji doživljaj za Novaka Đokovića, najboljeg tenisera i jednog od najboljih svetskih sportista današnjice. U teniskom svetu se na Olimpijade ne gleda uvek blagonaklono - mnogi teniseri gledaju kako da je izbegnu. Ali, pružaju mogućnost individualnim sportistima da budu deo nacionalnog tima i sa velikim brojem kolega podele radost pobede i tugu zbog poraza.

Svoja iskustva i zapažanja sa najveće sportske smotre na svetu Novak Đoković je zabeležio u svom dnevniku koji je ekskluzivno pisao za novi broj magazina Original (uz ekskluzivne fotografije iz Olimpijskog sela), koji se kao poklon dobija uz novi broj Nedeljnika.

Zaustavila saobraćaj, a stajlingom održala lekciju: Ovako se Jelena Đoković zabavlja u Njujorku! (FOTO)

- Odrastao sam u zemlji koja ima neverovatne timske sportove. Slavili smo košarkaše, odbojkaše, vaterpoliste, rukometaše, fudbalere, i ja, kao i mnogi, gledao sam njihove utakmice i takmičenja i radovao sam se svim srcem njihovim pobedama.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.