Nikolić primio srpske olimpijce: Bolji ste od svih nas! Hvala vam, hvala, hvala! (FOTO)
Foto: Fonet/Aleksandar Nikolić

Imao je i jednu molbu

Nikolić primio srpske olimpijce: Bolji ste od svih nas! Hvala vam, hvala, hvala! (FOTO)

Predsednik Srbije je zamolio naše sportiste da se rašire po Srbiji kako bi i deca iz unutrašnjosti dobila priliku da upoznaju svoje idole
Objavljeno: 20:09h

Srpski olimpijski šampioni su bili na prijemu kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića pred sam polazak ka centru Beograda na doček ispred Narodne skupštine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dokaz jedinstva: Srpski olimpijski šampioni zajednički otpevali himnu! (VIDEO)

Tom prilikom predsednik Srbije im je zahvalio za sve što su učinili za Srbiju, ali ih zamolio i da posete i druga mesta u Srbiji kako bi deca iz unutrašnjosti videla svoje idole i dobila motivaciju da treniraju.

foto: Fonet/Aleksandar Nikolić

- Vi ste uradili tamo sve što je Srbija od vas očekivala. Osetićete zahvalnost večeras. Polovina vas se vratila sa medaljama, neka vam je sa srećom. Država će učiniti sve što je u njenoj moći, sad mogu da vas opteretim time da su milioni strepeli pri svakom vašem pokretu sa loptom... Borili ste se za sve nas, za decu koju u vama vide idole. Bolji ste od svih nas, i od mnogih u svetu. Kada bi bile svake godine Olimpijske igre, pa da nas obradujete češće. Srbija ne postoji zbog mnogih od nas, ali postoji zbog vas. Raširite se po Srbiji da vas deca pipnu, da vas osete. Hvala vam, hvala vam, hvala vam - rekao je Nikolić.

foto: Fonet/Aleksandar Nikolić

Nakon njega se obratio i ministar sporta, Vanja Udovičić, koji je sve njih nazvao "carevima i caricama".

- Vaše medalje govore više od milion reči koje bih rekao sada. Hvala što ste ovu državu učinili ovu zemlju ponosnom. Čestitam dojučerašnjim kolegama. Hvala vam carevi i carice.

U ime čitavog tima se obratila i najmlađa osvajačica medalje, Tijana Bogdanović.

foto: Fonet/Aleksandar Nikolić

- Zahvaljujem se za pruženu podršku. Volela bih da pohvalim odličnu atmosferu u timu. Svi su navijali jedni za druge, to je ono što nam je donelo ove medalje. Toliko sam oduševljena zbog svega što je bilo. Hvala vam još jednom.

I na kraju, kapiten momama koji su vlasnici svega što se može osvojiti u vaterpolu - zlatnih "delfina", Živko Gocić.

- Od sveg srca vam se zahvaljujem, biću veoma kratak i reći svima vama koji ste učestvovali, pre svega medaljašima, dubok naklon.

Posle prijema, naši sportisti i osvajači medalja su se uputili ka centru grada na doček.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.