Gladijatori modernog doba: Oni su obeležili Olimpijske igre u Riju! (VIDEO)
Foto: Reuters

Zveri!

Gladijatori modernog doba: Oni su obeležili Olimpijske igre u Riju! (VIDEO)

Od Juseina Bolta, preko Majkla Felpsa, pa sve do naše vaterpolo reprezentacije - svima im treba skinuti kapu i popiti po jednu u njihovo ime
Objavljeno: 12:16h

Kejti Ledecki - plivanje

Krenimo od onih najmlađih, tj. od one najmlađe. Američka plivačica od svega 19 godina osvojila je četiri zlata i srebro, i na taj način postala najmlađa devojka kojoj je tako nešto pošlo za rukom. Bar u ovom sportu. Uzela je po glavnu nagradu na plivanju 200, 400, 4x400 i 800 metara, dok je u 4x100 metara bila druga.

Majkl Felps - plivanje

Da li treba trošiti još reči na čoveka koga ceo svet obožava, a Srbi mrze iz dna duše. Najtrofejniji olimpijac svih vremena i na svojim poslednjim Igrama bio je fascinantan. Uzeo je pet zlata i jedno srebro, pa ne bi bilo mnogo poente u nabrajanju svih njegovih dostignuća. Oprostio se na najbolji mogući način, za šta mu mi, iako pripadamo srpskom rodu, samo možemo čestitati.

Simon Bajls - gimnastika

Takođe 19-godišnjakinja kao njena sunarodnica Ledecki, nova zvezda svetske gimnastike Simon Bajls, postala je vlasnica pet olimpijskih odličja. Četiri zlatna (timsko, individualno ol-raund, šipku i parter) i jedno bronzano (greda, gde bi bila zlatna, samo da nije kiksnula). Neverovatni uspesi američkih tinejdžera.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.