Lažovčina: Američkog plivača ni izvinjenje neće spasti stuba srama zbog izmišljanja pljačke!
Foto: Reuters

i njegovi ga razapeli

Lažovčina: Američkog plivača ni izvinjenje neće spasti stuba srama zbog izmišljanja pljačke!

Lohte se izvinio zbog laganja o tome da su on i njegove kolege napadnute u Riju oružjem
Objavljeno: 22:04h

Američki plivač Rajan Lohte izvinio se zato što je izmislio da je bio žrtva oružane pljačke tokom Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru i kazao je da je prihvatio svoju odgovornost u tom incidentu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Lohte je prvo naveo da su mu ljudi u policijskim uniformama stavljali pištolj na čelo i tražili novac, ali je policija to osporila i navela da su plivači u isto vreme vandalizovali toalet na benzinskoj pumpi, a onda čuvarima platili štetu.

Brazilci zabranili Amerima da napuste Rio: Opljačkani plivači lažu!? (FOTO)

foto: Reuters

Olimpijski šampion je nekoliko puta menjao priču šta se desilo, a sada je rekao da su čuvari naplatili štetu od njih pod pretnjom oružjem. Policija je navela da je na pumpi bio jedan čuvar i da nije vadio oružje iz futrole.

Ranije se Olimpijski komitet SAD takođe izvinio zbog incidenta, rekavši da je Lohteovo ponašanje neprihvatljivo.

foto: Reuters

Za njih zakon policije ne važi: Američki plivači se bez problema vratili u domovinu! (FOTO) (VIDEO)

- Izvinjavam se zbog svog ponašanja, zato što nisam bio pažljiviji i iskreniji u opisivanju događaja tog jutra i zbog toga što sam skrenuo na sebe pažnju sa mnogih sportista koji su ispunjavali snove nastupom na Olimpijskim igrama - napisao je Lokti.

On je kazao da je čekao da se završe pravna pitanja pre nego što se oglasio po ovom pitanju. Sudija u Brazilu optužio je plivače za podnošenje lažne policijske prijave, a Gunar Benc, Džejms Fajgen i Džek Konger nisu mogli da napuste zemlju pre pravnog zaključka priče. Oni su se nagodili sa sudijom da plate 10.000 dolara jednoj dobrotvornoj organizaciji u Brazilu u zamenu za pasoše.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.