Moka Slavnić za Espreso: Hrvati su besni jer su dobili svoju porciju, kao i uvek! Nikada nam se finale nije ovako otvorilo!
Foto: Dragan Kadić

EKSKLUZIVNO za naš portal

Moka Slavnić za Espreso: Hrvati su besni jer su dobili svoju porciju, kao i uvek! Nikada nam se finale nije ovako otvorilo!

Legenda naše košarke rado se odazvala pozivu i odgovarala na pitanja o aktuelnim dešavanjima u Riju
Objavljeno:
foto: Profimedia

- Aca kao Aca, dobro poznaje košarku i može da vidi neke sudijske greške koje se dešavaju na svakoj utakmici. On ima drugu vrstu opterećenja, što ga "cepaju" u novinama, nekorektno i neispravno. Da nije bilo njega Hrvati ne bi ni došli na Olimpijske igre. Još ih je odveo tamo, to može samo šmeker da uradi, jer oni su bili daleko od toga - nahvalio je Slavnić Petrovićeve trenerske kvalitete i nastavio u svom stilu.

foto: Reuters

- Treba da budu srećni što su došli do četvrtfinala. Naravno da su nezadovoljni jer su dobili "redovnu porciju" od nas, jer to im uvek sledi, i predjelo i glavno jelo i dezert. To njih boli, što ispadaju od Srbije. Moraju da se potrude kako bi to promenili, da stvore bolje igrače i trenere, a prirodno je da Aca uvek želi nešto više, to dizanje adrenalina pre utakmice i najava... Zato sam i rekao da su u Hrvatskoj najopasnija dva Srbina - Petrović i Šarić - ističe legenda naše košarke.

foto: Dragan Kadić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.