Američki plivači lažirali pljačku u Riju!
Foto: Fonet

da li su realni?

Američki plivači lažirali pljačku u Riju!

Brazilska policija je prethodno objavila da je američki plivač Rajan Lohti izmislio priču da je u Rio de Žaneiru bio opljačkan uz pretnju vatrenim oružjem
Objavljeno:

Šta sve Ameri neće uraditi...Olimpijski komitet SAD uputio je izvinjenje Brazilcima, zbog toga što su četiri američka plivača, među kojima je i Rajan Lohte lagala da su bila žrtve pljačke uz pretnju oružjem.

Komitet je potvrdio da je jedan od plivača počinio delo vandalizma u toaletu na jednoj benzinskoj pumpi, kao i da su plivači platili štetu.

- Ponašanje ovih takmičara je neprihvatljivo i ne predstavlja vrednosti američkog tima - šiše u saopštenju Olimpijskog komiteta SAD.

Brazilska policija je prethodno objavila da je američki plivač Rajan Lohti izmislio priču da je u Rio de Žaneiru bio opljačkan uz pretnju vatrenim oružjem. Zvaničnik policije je za AP rekao da je Lohti zajedno sa još tri američka plivača, Džekom Kongerom, Ganarom Bencom i Džimijem Fajgenom, u nedelju oko šest sati ujutru stao na benzinskoj stanici u predgrađu Rija, Bara de Tižuka, gde se održava većina događaja tokom Olimpijskih igara. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.