To je pravi šampion: Hrvatica jednim jedinim ispravnim hicem odbranila zlato! (FOTO)
Foto: Reuters

svaka joj čast

To je pravi šampion: Hrvatica jednim jedinim ispravnim hicem odbranila zlato! (FOTO)

Ona je odbranila titulu olimpijske šampionke iz Londona, na jedan neverovatan način i to tako što je imala samo jedan ispravan hitac u finalu
Objavljeno:

Neverovatni šampion je Sandra Perković koja je donela i treće zlato Hrvatskoj na Olimpijskim igrama. Ona je odbranila titulu olimpijske šampionke iz Londona, na jedan neverovatan način i to tako što je imala samo jedan ispravan hitac u finalu. Ona je u prve dve serije pogađala mrežu i imala je samo još jednu priliku da se izbori za prolazak među 8 najboljih i tri nova hica u borbi za medalje. I upravo je u poslednjem uspela da baci disk 69,81 metara što se ispostavilo da je bio i pobednički hitac za zlato.

foto: Reuters

Ona je u nova tri pokušaja dva puta pogodila mrežu, a jednom je prestupila i tako sa jednim jedinim ispravnim hicem uzela zlatnu medalju, a na sličan način je i došla do finala, jer je u polufinalu od tri hica dva puta bila neispravna i poslednji joj doneo šansu da brani titulu. Dakle sveukupno sa dva ispravna hica tokom čitavog takmičenja, ona je uspela da dođe do medalje i tako dokaže da je velika šampionka, a posle odbrane zlata je poručila da se na borilištu više osećala kao Kristijano Ronaldo, jer on tako trese mreže. Srebrna medalja je otišla u ruke Meline Rober-Mišon iz Francuske koja je bacila 66,73, a bronza je pripala Deniji Kabaljero sa Kube čiji je rezultat bio 65,34 metara. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.