A šta kaže admiralka? Sada nema stajanja!
Foto: Reuters

naš dirigent

A šta kaže admiralka? Sada nema stajanja!

Naša selektorka čestitala je svojim igračica na ispunjenom zadatku
Objavljeno:

Neverovatan podvig napravile su košarkašice Srbije!

Izabranice Marine Maljković eliminisale su favrizovanu Australiju sa Olimpijskih igara u Riju i tako se plasirale u polufinale takmičenja.

Naša selektorka čestitala je svojim igračica na ispunjenom zadatku.

Srpkinje i dalje ne veruju da su u finalu! Milica Dabović ne prestaje da plače! (FOTO)

foto: Reuters

- Zadatak je bio da odigramo jednako kao tim i u odbrani i u napadu, da svih pet na terenu i sve igračice na klupi, zajedno sa stručnim štabom mislimo jedno, da u svakom napadu i svakoj odbrani niko ne iskače iz sistema i slučajno pomisli da uradi nešto drugo. Svaka im čast na tome što su uradile. Drugi zadatak je bilo vreme, sve ekipe i Japan, Turska, Belorusija i Brazil su igrali egal sa Australijom, a onda ih Australija sve samelje u poslednjoj četvrtini na svoje ogromno iskustvo i individualni kvalitet - rekla je Maljković i otkrila ključ pobede: Danijela, ti si naša! Suze Pejdž obišle ceo svet! (FOTO)

foto: Reuters

- Zato sam im govorila da utakmici pristupe četiri puta po 10 minuta, da od četiri četvrtine naprave utakmicu za sebe jer jedino na taj način možemo da dobijemo. Videli ste šta se desilo na kraju, sa kojom razlikom smo pobedili, u kojim momentima. Želim da im čestitam na tome, nema stajanja - dodala je selektorka Srbije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.