Niko nas nije uništio kao Soro: Ovo su sportisti koji su Srbiju zamenili drugom reprezentacijom! (VIDEO)
Foto: Fonet/Dado Đilas

Trbuhom za kruhom!

Niko nas nije uništio kao Soro: Ovo su sportisti koji su Srbiju zamenili drugom reprezentacijom! (VIDEO)

Mnogi će ih osporavati zbog ovih odluka, mnogi će reći da to nikada ne bi uradili, ali dok se ne nađu u njihovoj koži, neće moći da znaju kako je to
Objavljeno: 20:13h

Vaterpolo reprezentacija Srbije je doživela prvi poraz na ovim Olimpijskim igrama, i to od Brazila, za koji brani Slobodan Soro.

Ovaj bivši reprezentativac naše zemlje bio je neprelazna prepreka za Filipovića i drugare, pa su mnogi Srbi na društvenim mrežama napali jednog od najboljih vaterpolo golmana današnjice.

Naravno, jasno je da veteran, sa svojih 37 godina, nije mogao da se bori sa Pijetlovićem i Mitrovićem za mesto u startnoj postavi, a u Brazilu je jedan od tri glavna igrača pored Hrvata Josipa Vrlića i bivšeg reprezentativca Španije Felipea Peronea. Niko ne sme da mu zameri ništa.

Međutim, mi smo se setili još nekih sportista koji su menjali dres (ili kapicu) Srbije menjali nekim drugim bojama. Pogledajte o kome se radi...

1. Slobodan Soro

Fantastični golman koji je za našu reprezentaciju nastupao čak 170 puta, i osvojio je sve što se osvojiti može osim Olimpijskih igara. Sada ima priliku da tako nešto uradi sa Brazilom, projektom napravljenim za Rio de Žaneiro. Brazilci su mu dali dosta novca da bi zaigrao za njih, tako da, niko ne bi smeo da mu zameri.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.