Vaterpolisti u stanju šoka: Strašno jeste, ali još nije gotovo!
Foto: Reuters

Reakcije posle poraza

Vaterpolisti u stanju šoka: Strašno jeste, ali još nije gotovo!

Selektor Dejan Savić misli da još ima mesta da se njegovi izabranici "iščupaju"
Objavljeno: 02:36h

U srpskoj vaterpolo reprezentaciji, ako nije do sada bio, od sada jeste uključen crveni alarm i on zvoni ne prestaje. Ponos nacije i u trećem meču na Olimpijskim igrama nije pobedio, a da stvar bude gora, izgubio je od Brazila.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Katastrofa! Brazilac Soro uništio Delfine: Svetski i evropski šampioni izgubili! (FOTO)

Sada kako realno stanje stvari stoji, "delfini" moraju da se bore sa Australijom i Japanom za prolazak u četvrtfinale.

Selektor Dejan Savić je posle meča sa domaćinom rekao da su on i tim u stanju šoka, ali da još ima prostora za "čupanje".

foto: Reuters

- Ovo je sigurno stanje šoka iz kog treba što pre da izađemo. Nije toliko strašno, još možemo da se čupamo u grupi, ali sam siguran da neke stvari moramo da popravimo. U suštini, jeste strašno, ali ništa nije gotovo - rekao je Savić novinarima posle utakmice.

Savić je naveo da je utakmica protiv Brazila bila onakva kako je to bilo i očekivano.

foto: Reuters

- Jednostavno, ako rezultatski gledamo ovu utakmicu, ona je definitivno izgubljena u napadu, iako smo imali katastrofalne individualne greške posle kojih smo primali golove - kazao je Savić.

Kapiten Živko Gocić rekao je da niko nije očekivao poraz od Brazila, ali i to da njegova reprezentacija osvoji samo dva boda u prve tri utakmice Olimpijskih igara.

- Niko ovo nije očekivao, situacija je teška, ali nije bezizlazna. Ne mogu ništa pametno da kažem, osim da se koncentrišemo na poslednje dve utakmice, pobedimo i plasiramo se u četvrtfinale, a onda tamo da vidimo šta i kako. Sve je to jako daleko - rekao je Gocić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.