Užas, katastrofa, fijasko... Sami izaberite reč kojom ćete opisati 5. dan srpskih sportista na OI! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

rio 2016 5. dan

Užas, katastrofa, fijasko... Sami izaberite reč kojom ćete opisati 5. dan srpskih sportista na OI! (FOTO) (VIDEO)

Sve informacije vezane za Olimpijske igre u Riju pratili ste na našem lajv blogu, ostanite i dalje sa nama. Valjda će biti bolje
Objavljeno: 05:43h

05:30 - I kao što smo vas i navikli red je da vidimo kako stoji stanje na tabeli sa osvojenim medaljama posle 5. dana Olimpijskih igara.

foto: Printscreen/Rio2016

05:29 - I poslednji rezulta dana jeste pobeda Venecuele nad Kinom 72:68 u grupi u kojoj se nalaze i naši košarkaši.

05:07 - Ženska američka štafeta je nastavila sa dominacijom na 4X200 metara slobodno osvojivši i treće uzastopno zlato na Olimpijskim igrama. To je ujedno bilo i poslednji događaj u Akvatik olimpijskom centru 5. dana Igara.

04:56 - Završeno je takmičenje po grupama na fudbalskom turniru na Olimpijskim igrama. Brazil se spasio ispadanja, ali Argentina nije.

04:41 - Jedna od poslastica večeri bio je duel u polufinalnoj trci na 200 metara mešovito bio je sudar Majkla Felpsa i Rajana Lohtea, a pobedio je rekorder po broju medalja na Igrama, mada će pravi okršaj uslediti tek u finalu.

foto: Reuters

04:07 - Najmlađi polufinalista i finalista trke na 100 metara kraul je i olimpijski šampion! To je Kajl Čalmers koji ima samo 18 godina i oborio svetski juniorski rekord 47,58 sekundi.

03:26 - I Balandinov zemljak je jedan od junaka dana. Reč je o dizaču tegova Nijatu Rahimovu koji je oborio svetski i olimpijski rekord.

foto: Reuters

03:06 - Imamo istorijsko zlato za Kazahstan na Olimpijskim igrama! Dmitri Balandin je pobedio u finalu trke 100 metara prsno.

02:33 - Reakcije iz srpske vaterpolo reprezentacije posle šokantnog poraza od Brazila možete pročitati OVDE.

01:53 - Malo je nedostajalo da prisustvujemo najvećem šoku na OI. Australija je bila nadomak trijumfa nad Amerikancima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.