Bobi, ne ulazi se u tim preko isforsiranih intervjua: Evo šta je Đorđević poručio Marjanoviću!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

Sada je zvanično

Bobi, ne ulazi se u tim preko isforsiranih intervjua: Evo šta je Đorđević poručio Marjanoviću!

Kao što je i obećao selektor se javnosti obratio saopštenjem o "slučaju Marjanović"
Objavljeno: 16:43h

Posle osvojenog srebra na SP 2014, logično je bilo da igrače Krstića (oprostio se od reprezentacije) i Katića (igrao u istom klubu i dobio prednost u odnosu na Marjanovića), zamenimo Bobanom i napravimo jednu plansku, prirodnu smenu generacija na toj poziciji, potrebnu za kontinuitet rezultata.

Da se konačno razumemo - Marjanović je MOJ i samo MOJ izbor, jer do mog angažovanja kao selektora on nije bio stalni kandidat-reprezentativac već povremeni, igrajući vrlo promenljivo za svoje klubove dugi niz godina.

foto: AP

Do danas je bio član seniorske reprezentacije na samo jednom velikom takmičenju, 2011. na EP u Litvaniji kada je Srbija zauzela 8. mesto (ukupno 25 nastupa uključujući i pripremne mečeve), sa malom minutažom i ulogom u timu kod selektora Ivkovića, koji je za velika takmičenja od 2008. do 2013. na toj poziciji birao druge igrače.

Marjanović je odličan momak i igrač koji je poslednju sezonu u Crvenoj zvezdi odigrao jako dobro i čije su karakteristike, kako ljudske tako i igračke, nama potrebne, a između ostalog su i nedostajale na prošlom EP 2015, gde je itekako mogao da pokaže svoj kvalitet i pomogne Ekipi i svojim saigračima u ostvarenju još boljeg rezultata. Nažalost, njega nije bilo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.