Đorđević otkrio da li će zvati Marjanovića za Olimpijske igre!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

nema više poziva

Đorđević otkrio da li će zvati Marjanovića za Olimpijske igre!

Đorđević da bi ekipi na pripremam za Rio trebalo da se priključe Nemanja Bjelica i Milan Mačvan, kao i da neće biti dodatnih poziva
Objavljeno:

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević čestitao je sinoć timu na odličnoj partiji i plasmanu na Olimpijske igre u Rio de Žaneiro.

- Šta reći posle ovakve partije. Čestitke momcima i velika zahvalnost svim članovima štaba, gradu Beogradu, kao i državi koja je finansijski pomogla da se ovaj turnir održi. Mislim da smo na pravi način vratili igrom. Maksimalno ozbiljno odigrali smo večeras, sa velikim zajedništvom, nije bilo govora da ćemo 'spustiti gard' Mogu samo da budem ponosan i srećan - rekao je Đorđević na konferenciji za medije posle pobede nad Portorikom.

foto: Fonet

On je dodao da je srpski tim odigrao možda najbolju utakmicu otkad je došao na klupu.

- Ovakva igra došla je u pravi momenat. Imali smo znakove pitanja kako da treniramo ovu ekipu, svi su dolazili iz jakih šampionata i telo im nije bilo u maksimumu, na vrlo pametan način smo odradili treninge. Izgledali smo jako dobro odbrambeno i napadački. Energija, snaga i to je ono kako smo ulazili u svaku utakmicu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.