REMI TRI SEKUNDE PRE KRAJA! Srpske heroine odigrale nerešeno sa Švedskom za prvo mesto u grupi!
Foto: Reuters

bravo devojke!!!

REMI TRI SEKUNDE PRE KRAJA! Srpske heroine odigrale nerešeno sa Švedskom za prvo mesto u grupi!

Imali smo prilike da gledamo sjajan meč i igru naše selekcije, a srpske devojke su uspele da osvoje vredan bod
Objavljeno: 22:40h

Ženska rukometna reprezentacija remizirala je u poslednjem kolu grupe A na Evropskom prvenstvu koje se igra u Švedskoj.

Naše devojke odigrale su meč protiv domaćina, koji je završen rezultatom 30:30, a samim tim su naše devojke osvojile i prvo mesto u grupi...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Srbija kao prva u grupi prenosi tri boda u narednu fazu takmičenja gde će se takmičiti sa reprezentacijama Nemačke, Holandije i Francuske.

Najefikasnije u našoj ekipi bile su Radosavljević Sanja, Katarina Krpež i Slađane Pop- Lazić koje su ubacile po pet golova, a pratile su ih Dmitrović Marina i Georgijev Tijana sa tri.

Na drugoj strani, sjajna Luiz Sand meč je završila sa osam golova i proglašena je najboljom rukometašicom na meču. Reprezentacija Srbije već u prvom minutu meča povela je golom Jelena Lavko, ali su obe ekipe u nastavku meča imale izjednačenu igru i smenjivala se se vođstva na jednoj i na drugoj strani. Posle 18 minuta igre izabranice Dragice Đurić ušle su u sjajnu seriju od 5:0, ali su u poslednjem minutu prvog poluvremena jefttino primilile dva gola i na odmor otišle sa +3 (15:18). Najefikasnija tokom prvih pola sata igre bila je Radosavljević Jovana koja je postigla četiri pogotka, a pratile su je Katarina Krpež i Jovana Stoiljković sa po tri. Međutim, u nastavku meča dominatnija igra domaće ekipe, za koju naša reprezentacija nije imala rešenja u napadu. Iako su vodile sa+ 5, vrlo lako su ispustile prednost i Šveđanke su od 48. minuta sa dva gola imale najveću prednost na meču. Selektorka Dragica Đurić morala je da reaguje i da promeni tim, ali je sjajna Luiz Sand,koja je ovaj meč zavrila sa osam golova, vraćala prednost svojoj ekipi. U dramatičnoj završnici, naše rukometašice su promašile čak tri zicera, Lisović je uspela da odbrani poslednji napad domaće ekipe, da bi Katarina Liščeviić sjajnim pogotkom u poslednjim sekundama izjednačila i donela bod našoj ekipi koja sa tri boda nastavlja drugu fazu takmičenja. Upetak naše rukometašice odmaraju, a novi izazovi ih očekuju već u subotu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.