TIHA JEZA! Sahranjena Snežana Pantić, Đorđe i ćerka skrhani bolom! (FOTO)
Pantić sa ćerkom, Foto: Nemanja Nikolić

VELIKA TRAGEDIJA!

TIHA JEZA! Sahranjena Snežana Pantić, Đorđe i ćerka skrhani bolom! (FOTO)

Sahranjena supruga bivšeg golmana Partizana na Novom groblju u Beogradu

Objavljeno: 18:22h

Proslavljena srpska karatistkinja Snežana Perić Pantić je preminula u četvrtak u 44. godini života.

Sahrana je održana danas na Novom groblju u Beogradu. Bivši golman Partizana Đorđe Pantić i suprug slavne karatistkinje je bio u pratnji njihove ćerke. Koja je smogla snage da održi govor.

Na sahranu su stigli i brojni predstavnici FK Partizan, ceo stručni štab, sa Igorom Duljajem, kondicinim trenerom Aleksandrom Tomićem i trenerom golmana Nemanjom Jovšićem.

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

Snežana Pantić (devojačko Perić), rođena je 18. juna 1978. godine u Zrenjaninu, a karateom se bavila 20 godina. Takmičila se za reprezentaciju Jugoslavije 14 puta, zatim za Srbiju i Crnu Goru i na kraju i reprezentaciju Srbije.

Snežana Perić Pantić
foto: EPA/Juan Carlos Cardenas

Osvajala je zlatne medalje na šampionatima sveta, Evrope, Mediteranskim igrama, svetskim igrama, 16 puta bila prvakinja države. Ima ukupno 36 medalja sa šampionata sveta i Evrope.

Dan pre nove 2007. godine izgovorila je sudbonosno "da" golmanu Partizana Đorđu Pantiću, a njihov brak krunisan je devojčicom Manjom. Sahrana proslavljene karatistikinje biće obavljena u ponedeljak u 15.15 na Novom Bežanijskom groblju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.