Sin Arkana i Cece idol mladih Slovenaca! SLOVENIJA NA NOGAMA ZBOG VELJKA!
Veljko Ražnatović, Foto: Espreso

Slovenija

Sin Arkana i Cece idol mladih Slovenaca! SLOVENIJA NA NOGAMA ZBOG VELJKA!

Pet dana je prošlo od trijumfa Bokserskog kluba Crvena zvezda na
gostovanju Mariboru (14:6) u 5. kolu Regionalne lige, a slovenački mediji
i dalje posvećuju veliki prostor tom megdanu na televizijama, portalima i u
štampanim izdanjima.

Objavljeno:

„Slovenske novice“ su na današnjoj naslovnoj, u vrhu strane, imale najavu „Sin Arkana i Cece idol mladih Slovenaca“, a unutra na dve strane posvetili tekst srpskom bokseru kome se očigledno dive i mladi i stari koji su ga gledali protiv „ljubičastih“ kada je pobedio domaćeg takmičara Aljaža Bana.

Veljko je posle teške borbe sa kvalitetnim protivnikom, kao i uvek, izašao u susret svima u hali za fotografisanje i odgovarao na razna pitanja, kako dece i mladih, tako i onih starijih koji vole boks.

1 / 4 Foto: Printscreen

Zbog toga i ne čude hvalospevi u slovenačkim medijima na račun srpskog kruzeraša i pet dana posle velike pobede crveno-belih u Mariboru.

- Sigurno da prijaju ovakav naslov i ovakav tekst. Ako sam svojim ponašanjem u ringu i van njega u Mariboru doprineo da se makar jedno dete skloni sa ulice i počne da se bavi sportom, moje srce je puno - kratko je prokomentarisao Ražnatović pisanje slovenačkih medija.

Slovenci su u tekstu nahvalili i Regionalnu ligu u boksu, koja u sportskoj, zdravoj priči okuplja prijatelje iz cele bivše Jugoslavije, a za koju kažu da je “nastala pod kumstvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića”.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.